Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya moralsiz çıktığı tatilden, moralsiz döndü!

Serenay Sarıkaya moralsiz çıktığı tatilden, moralsiz döndü!

tarafından ker_def

Bayram tatili için sevgilisi Kerem Bürsin ile birlikte Avrupa tatiline çıkan Serenay Sarıkaya, yurda döndü.

Çiftin yurt dışına çıkış fotoğraflarında bir mutsuzluk vardı…

Serenay Sarıkaya’nın dönüş fotoğrafında da bir moral bozukluğu hissedildi.

Belki de gazetecilerin yakın ilgisi çifti rahatsız etti ama Serenay Sarıkaya’nın o neşeli hallerini son zamanlarda göremez olduk.

Magazin basınına yansıyan haberlerde ise Kerem Bürsin’in bir dergi çekimi sırasında Kilyos’ta Sarıkaya’nın eski aşkı Çağatay Ulusoy ile karşı karşıya gelmesine ramak kaldığı şeklindeydi…

Sözcü’de yer alan habere göre; bayram tatilini sonlandıran Serenay Sarıkaya-Kerem Bursin çifti, Atatürk Havaalanı’nda objektiflere yansıdı. Seçimde oy kullanmak için tatillerini erken sonlandıran ikiliden Kerem Bursin, “Tatil müthiş geçti, çok güzeldi, müthiş bir tatil oldu” dedi. Serenay Sarıkaya’nın sevgilisini arkada bırakıp hızla lüks taksiye binmesi dikkati çekti.

Serenay Sarıkaya moralsiz çıktığı tatilden, moralsiz döndü! 7

Bursin, Kilyos’taki plajda bir derginin kapak çekimini yaparken Çağatay Ulusoy da aynı plaja gitmişti. Çekimde Kerem Bürsin’i gören Sarıkaya’nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy’un yolunu değiştirdiği iddia edilmişti.

Serenay Sarıkaya’nın taksiye binmesinin ardından bavulları taksinin bagajına yükleyen Kerem Bursin, meslektaşı ile pişti olması hakkındaki sorulara şaşırdı. Dudak hareketleriyle haberinin olmadığını anlatan yakışıklı oyuncunun, sorular karşısında morali bir hayli bozuldu.