Ana sayfa Kadın Haberleri Serenay Sarıkaya sorulunca Ahu Yağtu’nun yüz hali bir başkaydı!

Serenay Sarıkaya sorulunca Ahu Yağtu’nun yüz hali bir başkaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karanlıkta Komedi isimli tiyatro projesine başlayan Ahu Yağtu, Kadın dizisinin ardından bu sefer de yeteneklerini sahnede sergileyecek. Ünlü oyuncu, kameralara konuştu.

Yeni projesi için “Zorlu ve yorucu” ifadelerini kullanan Ahu Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz ile ilgili sorulardan kaçamadı. Yılmaz’ın Defne Samyeli’nin ardından Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığının ortaya çıkması magazin gündemini bir hayli meşgul etti.

Sosyal medyada da büyük yankı bulan bu gelişmeden sonra Serenay Sarıkaya hayranlarının ünlü oyuncuya yönelik ciddi bir eleştirisi de vardı. Hatta Sarıkaya’ya yapılan bu eleştiriler oyuncuyu gündeme bile taşıdı.

Ahu Yağtu, yorum yapmamak için elinden gelen çabayı sergiledi “Ben bu konularla ilgili konuşmuyorum biliyorsunuz” dedi.Cem Yılmaz ile görüşmelerinin devam edeceğini anlatan Ahu Yağtu, “Yakıştırıyor musunuz?” şeklinde bir soru üzerine de “Ben bu konularla ilgili yorum yapabilir miyim sizce? Ne olur siz de sorarken utanıyorsunuz. Yüzündeki ifadeyi gördüm şu an” dedi.

Ahu Yağtu da Serenay Sarıkaya  – Cem Yılmaz aşkı sorulunca yüzünü kaçırmak istedi, utandığını da belli etti. O anları videodan izleyebilirsiniz.