Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde senaristler hikayeyi sürdürmek için radikal kararlar almaktan çekinmiyor!

Kardeşlerim dizisinde senaristler hikayeyi sürdürmek için radikal kararlar almaktan çekinmiyor!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisi dördüncü sezonu ile atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hikayesi ile izleyenleri etkileyen dizinin kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor. Bu avantajını başladığı günden bu yana sürdüren Kardeşlerim dizisi, yurt dışında da çok geniş bir coğrafyada karşılık buldu.

Kardeşlerim dizisinin birçok ülkede yayınlanması oyuncuların da tanınmasını sağladı. Bu isimler arasında yer alan Onur Seyit Yaran’ın sezon başında hikayeden ayrıldığını biliyoruz. Ayrıca geçtiğimiz hafta da Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy’un sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmek durumunda kaldığı ortaya çıkmıştı.

Dizinin senaristleri hikayenin sürpriz halini sürdürmek için radikal kararlar almaktan da çekinmiyor. Oyuncuların kendi özel durumları nedeniyle projeye veda etme durumları da senaryoda izleyiciyi heyecanlandıracak şekilde yapılıyor.

Ahu Yağtu’nun canlandırdığı Suzan karakterinin de son bölümde başına gelenler bu heyecan dalgasının devam edeceğine işaret ediyor. Tüm izleyicilerin gözlerini Suzan ve bebeğine yönelttiği 114. bölüm de geride kaldı. Dizi sezon sonuna kadar devam edecek ama beşinci sezon olacak mı işte bu bilinmiyor.

Yapım ekibinin beşinci sezon için de çalışmalar yaptığı basına yansımıştı.

Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı senaryosunu Gül Abus Semerci’nin yazdığı dizinin hikayesinin bir sezonu daha çıkarması çok da kolay gözükmüyor.

Sevilen kadrosu ve sürpriz gelişmelerle Kardeşlerim her cumartesi atv’de yayınlanmaya devam ediyor.