Ana sayfa Kadın Haberleri Gökçe Bahadır 1 yıl içinde nereden nereye geldi!

Gökçe Bahadır 1 yıl içinde nereden nereye geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, hem farklı hem de ismini daha çok öne çıkartabileceği projesini bulmanın keyfi içinde. Tiyatronun son dönemde büyük ilgi görmesini fırsata çeviren isimlerden birisi de ünlü oyuncu oldu.

Dizilerin aranılan ismi olan Bahadır, 2018 yılının sonbaharında sona eren Ufak Tefek Cinayetler’den 1 sonra hem dans hem de şan dersleri aldı. Sesine hakimiyetini artıran,danslarıyla da sahnede coşturan Gökçe Bahadır bu sayede de yepyeni bir projenin başrolüne yerleşti.

İzmir’in Kızları isimli müzikli gösteride Sezen Aksu şarkıları seslendiren, sesi ile olduğu kadar performansı ve danslarıyla da adından konuşturan Gökçe Bahadır, kariyerinin en mutlu olduğu dönemlerinden birisini yaşıyor.

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile huzurunu ve mutluluğunu ifade eden oyuncu, “Öncelikle oyuna olan yoğun ilginizden dolayı herkese teşekkür ederim. İzmir’in Kızları müzikli oyundan çıkan seyircinin mutluluğunu gördükçe içim coşuyor. Görüşürüz” diye yazdı.

Gökçe Bahadır 1 yıl içinde nereden nereye geldi! 7

Müzikli oyunda Gökçe Bahadır’a eşlik eden oyuncular şunlar: Olgun Toker ,Burak Sevinç, Derya Alabora, Parla Şenol, Seda akman, Nihan Büyükağaç, Dilek Demir, Yağmur Anaz, Onur Bilge ,Elif Bağcı, Sinan Çatıkkaş, Mehmet Onur Atbaş, Esra Yaşar, Gizem Akdoğan