Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in karşılıklı jestleri ‘ne kadar güzel bir çift’ dedirtiyor

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in karşılıklı jestleri ‘ne kadar güzel bir çift’ dedirtiyor

tarafından ker_def
Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in bayram tatilinde yurt dışına çıkış görüntülerinde bir mutsuzluk hali hayranlarının dikkatini çekmişti.

Ancak bu durumun gazeteciler ile karşılaşmaları olduğu, aralarında bir sorun olmadığını biliyoruz.

Magazin basınında pek görünmek istemeyen çift, bugünlerde ise birbirlerine yaptıkları övgüler ile aşklarını tazelediklerini gösteriyor.

Kerem Bürsin’in dünyanın en yakışıklı 100 erkeği arasında gösterilmesi, Serenay’ın çok hoşuna gitti ve bu durumdan gurur duyduğunu anlattı.

Kerem Bürsin ise sevgilisi için, ‘Dünyanın en güzel kadını’ ifadesini kullandı.

ABD’li bir internet sitesinde dünya çapında yapılan bir ankette ortaya çıkan sonuç, çiftin yüzünü bir hayli güldürmüş durumda.

HT Magazin’in haberine göre Sarıkaya, “Kerem’in ilk 100’e girmesi çok gurur verici. Türkiye’nin erkekleri ilgi çekiyor. Çok güzel bir şey. Herkesin gönlü nereye gitmek isterse oraya gitsin” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'in karşılıklı jestleri 'ne kadar güzel bir çift' dedirtiyor 7

Bürsin’in Sarıkaya hakkındaki şu sözleri ise centilmenliğini gösteriyordu:

“Anket sonuçları tabii ki beni mutlu etti. En yakışıklı 100 erkek arasında mıyım bilmiyorum ama Serenay, dünyanın en güzel kadını.”

Birbirlerine çok yakışan çift, uzun süredir mutlu bir birliktelik yürütüyor.