Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ da sosyal medya listelerine hızlı giriş yaptı! En popülerlik tablosunda dengeler değişiyor!

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ da sosyal medya listelerine hızlı giriş yaptı! En popülerlik tablosunda dengeler değişiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İlk bölümü 7 Mart akşamı yayınlanan ve bu hafta 14 Mart’ta 2. bölümü ekrana gelen Aile dizisi, izleyenlerin çok uzun süredir heyecanla bekledikleri bir yapımdı. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un aynı dizide buluşması ve uzun aranın ardından iki oyuncunun da yeniden televizyon ekranlarına dönüyor olması, heyecanı yükseltmişti.

Ay Yapım imzalı Show TV’nin dizisi, Salı akşamlarının reyting dengesini değiştirirken, dizinin sosyal medya yansımaları ile birlikte, düzenli olarak yapılan ölçümlerle ortaya çıkan popülerlik tablosunda da yenilikler yaşanmakta!

Adba.tv’nin haftalık olarak ortaya koyduğu liste, Mart ayının ilk haftası ve ikinci haftasını kapsayan tarihleriyle hem kadınlar hem erkekler hem de diziler içinde en popüler tablosuyla Aile dizisinin hızlı giriş yaptığı bir süreç yaşadı.

Hikayesi ve kadrosu ile ilgi toplayan Aile dizisi, ekrana yeni bir renk ve heyecan getirirken, sosyal medyada da yepyeni bir konu olarak izleyicinin önüne geldi! Diziyle ilgili yorumlar havada uçuşurken, oyuncularla ilgili ayrıca yapılan yorumlar da dikkat çekiyor. Sarıkaya ve Tatlıtuğ’un partnerliği büyük beğeni toplarken, dizinin hikayesi ile birlikte oyuncuların sanki kamera yokmuş da günlük hayatta karşılıklı konuşuyormuş izlenimi veren oyunculukları ayrıca beğeni kazandı.

Adba.tv tarafından 8-14 Mart tarihlerini kapsayan ‘en popüler dizi/program’ kategorisinde sosyal medyanın öne çıkanları içinde Aile dizisi 6. sıradaydı. Tabii bu sıralamaya dizinin yalnızca 1. bölümü sonrasında dahil edildiğini de unutmamak gerek! Bir sonraki ölçümde, Aile dizisinin 2. bölüm tarihi olan 14 Mart’ı da içine alan sıralamada daha da yükselmesi söz konusu…

Tuzak dizisinin birinciliği kaptırmadığı, Yalı Çapkını’nın da zirve için mücadele ettiği listede Adım Farah’ın 3., Kızılcık Şerbeti’nin 4. ve Yürek Çıkmazı’nın da 5. sırada olduğu listeye Aile dizisinin 6. sıradan giriş yapmış olması başarılı bir duruşu ortaya koyuyor!

Bu arada Serenay Sarıkaya’nın da ‘en popüler kadın oyuncular’ listesine 6. sıradan girdiği görülmekte. Aylardır benzer isimlerin yer aldığı tabloda zirve yarışını Su Burcu Yazgı Coşkun önde götürürken, zaman zaman yerini Sıla Türkoğlu’na kaptırıyor. Demet Özdemir’in de listeye hızlı bir giriş yaptığı ve 3. sırada yer aldığı tablonun 4. sırasında Elçin Sangu ve 5. sırada da Devrim Özkan yer alıyor. Sarıkaya ise Aile dizisinin ilk bölümüyle listeye 6. sıradan girdi. Önüne geçtiği diğer meslektaşları, aylardır tablonun değişmez isimleri olan Melis Minkari, Lizge Cömert, Bensu Soral ve Afra Saraçoğlu…

Kıvanç Tatlıtuğ da yine ‘en popüler erkek oyuncular’ listesine Aile dizisinin ilk bölümünde sosyal medyada çok konuşularak 8. sıradan girdi. Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü’nün ilk iki sırayı kimseye bırakmadığı listede Engin Akyüre 3., Halil İbrahim Ceyhan 4. ve Alp Navruz da 5. sırada. Doğukan Güngör ve Engin Altan Düzyatan’ın ardından Kıvanç Tatlıtuğ da iki genç meslektaşı Recep Usta ve Bilal Yiğit Koçak’ı geçerek tabloda yerini aldı.

Bakalım Aile dizisinin 2. bölümünün ardından, haftalık olarak düzenlenen listede Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte dizi, sosyal medyada yükselişini sürdürecek mi?