Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ve O Kız’ın bir türlü başaramadığını Adım Farah, Çöp Adam karşısında üç haftadır başarıyor!

Kuruluş Osman ve O Kız’ın bir türlü başaramadığını Adım Farah, Çöp Adam karşısında üç haftadır başarıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Engin Akyürek ve Demet Özdemir partnerliğiyle ekrana gelmeye başlayan Adım Farah dizisi, ilk bölümüyle izleyenleri adeta ekran başında soluksuz bırakmıştı! O3 Medya imzalı Fox TV’nin dizisi, büyük bir iddia ile ekrana gelmeye başladı. Bu hafta 3. bölümü yayınlanan dizi, Arjantin yapımı La Chia que Limpia’den uyarlanmakta. 1 Mart’ta yayınlanan ilk bölümden sonra bu hafta 8 Mart’ta da ikinci bölümü ekrana geldi ve sosyal medyada da büyük bir kitle tarafından konuşuldu.

Adım Farah, aynı akşam yayınlanan Star TV’deki Çöp Adam dizisinin, sosyal medyada kazandığı büyük başarıya ortak oldu daha ilk bölümüyle! İkinci bölümde de durum değişmedi! Uzun zamandır ekranda yer alan ve Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi olarak reytingde de pastadan büyük paylar almakta.

Kuruluş Osman ve O Kız'ın bir türlü başaramadığını Adım Farah, Çöp Adam karşısında üç haftadır başarıyor! 10

Sosyal medyada ise günün en çok konuşulan dizileri arasında 2. sırada. Çöp Adam dizisinin zirveyi bırakmadığı sosyal medya sonuçlarına göre 15 Mart akşamı en çok konuşulan dizi 119 bin ileti sayısı ile Çöp Adam. Adım Farah ise 95 bin 200 ileti ile 2. sırada.

Kuruluş Osman ve O Kız'ın bir türlü başaramadığını Adım Farah, Çöp Adam karşısında üç haftadır başarıyor! 11

Atv’nin sevilen dönem dizisi Kuruluş Osman ise reytingdeki başarısını sosyal medyada gösteremiyor! Diziye gelen ileti sayısı son bölümde 6 bin sadece. Final yapan O Kız dizisi ise bin 700 ileti ile günü son sırada tamamladı.

Adım Farah dizisinin, Kuruluş Osman ve O Kız dizilerine, 3 haftadır attığı büyük fark dikkat çekici! Aşağıda dizinin ilk bölümünün yayınlandığı gün sosyal medya reytingleri yer alıyor. Çöp Adam’ın ardından Adım Farah, ilk bölümüyle zirveye büyük rakip oldu!

Kuruluş Osman ve O Kız'ın bir türlü başaramadığını Adım Farah, Çöp Adam karşısında üç haftadır başarıyor! 12

Adım Farah’ın 8 Mart’taki 2. bölümüyle de yine Çöp Adam dizisinden sonra sosyal medyada reytingi en yüksek 2. dizi olduğu görülmekte. Bu hafta da durum değişmedi. Sosyal medya oranlarıyla, gün içinde iki dizinin büyük rekabeti, bu tablolara yansımakta…

Kuruluş Osman ve O Kız'ın bir türlü başaramadığını Adım Farah, Çöp Adam karşısında üç haftadır başarıyor! 13

Adım Farah, Çöp Adam dizisini geçemese de popülerlik konusunda kıyasıya bir yarış sürüyor iki dizi arasında! Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrolünde yer aldıkları Çöp Adam dizisi, sosyal medyada üstünlüğü almış görünüyor ama Adım Farah dizisinin izleyenlerinin yeni ataklarıyla zirvenin sahibi de her an değişebilir!

Bakalım ilerleyen haftalarda durum hangi dizi lehine değişecek?