Ana sayfa Sosyal Medya Ne Onur Seyit Yaran ne de Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı bırakmıyor! Zirve yarışında Demet Özdemir ve Engin Akyürek ise sürpriz isimler!

Ne Onur Seyit Yaran ne de Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı bırakmıyor! Zirve yarışında Demet Özdemir ve Engin Akyürek ise sürpriz isimler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizileriyle her hafta ekrana gelen oyuncular hem yer aldıkları yapımlar hem partnerleriyle çift olarak hem de kendi isimleriyle sosyal medyada farklı kategorilerde öne çıkıyorlar. Haftalık yapılan ölçümlerde oyuncuları, dizilerin ve oynadıkları çiftlerin popülerlik oranları, izleyenlerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar oranında belirleniyor.

Uzun zamandır atv’nin Kardeşlerim dizisinin oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, ‘en popüler kadın-erkek oyuncular’ kategorilerinde zirveyi koruyor! Zaman zaman Coşkun bayrağı Sıla Türkoğlu’na ve Yaran da Akın Akınözü’ne kaptırsa da tahtın sahibi bu iki başarılı genç oyuncu.

Kardeşlerim’de oynadıkları Asiye ve Doruk çifti olarak da çok seviliyor ve ‘en popüler dizi çifti’ kategorilerinde de sosyal medyada önde gelen isim oluyorlar. Genç kuşağın bu başarılı oyuncuları, Adba.tv’nin son bir haftalık ölçümlemesinde de birinci sıradalar.

Ne Onur Seyit Yaran ne de Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı bırakmıyor! Zirve yarışında Demet Özdemir ve Engin Akyürek ise sürpriz isimler! 9

Kadılarda Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteriyle ekrana gelen Sıla Türkoğlu 2. ve erkeklerde de Tuzak dizisinde oynayan Akın Akınözü 2. sırada. Hem kadın hem de erkeklerde 3. sırayı ise yeni başlayan Fox TV’nin Adım Farah dizisinin oyuncuları Demet Özdemir ve Engin Akyürek almakta. Her ne kadar bir önceki rakiplerinden sosyal medyada daha az konuşuluyor olsalar da dengelerin değişme ihtimali hep mümkün!

Ne Onur Seyit Yaran ne de Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı bırakmıyor! Zirve yarışında Demet Özdemir ve Engin Akyürek ise sürpriz isimler! 10

Sosyal medya ölçümü sonucu Özdemir ve Akyürek, Adım Farah dizisinin ilk iki bölümü ile birlikte izleyenleri fethetmiş görünüyor! Listeye hızlı giriş yapan iki oyuncunun, aylardır yayınlanan dizilerdeki diğer meslektaşlarını sosyal medyada daha çok konuşularak geçtikleri görülmekte!

Ne Onur Seyit Yaran ne de Su Burcu Yazgı Coşkun tahtı bırakmıyor! Zirve yarışında Demet Özdemir ve Engin Akyürek ise sürpriz isimler! 11

Listenin bir diğer sürprizi de bu hafta 2. bölümü yayınlanan Aile dizisinin başrolleri Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ. Bu iki oyuncu da Adba.tv’nin henüz Aile dizisinin 1. bölümünün yayınlandığı haftayı baz alan tablosuna sürpriz ve hızlı giriş yapmış görünüyorlar! Sarıkaya 6. ve Tatlıtuğ da 8. sırada. Bakalım iki oyuncu, meslektaşlarını önümüzdeki haftalarda geçerek daha üst sıralara gelebilecekler mi? Bekleyip göreceğiz…