Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’dan çok iddialı bir proje! Dünya onu konuşacak!

Serenay Sarıkaya’dan çok iddialı bir proje! Dünya onu konuşacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem başarılı hem de güzel bir oyuncu olan Serenay Sarıkaya halen Netflix için çekilen Şahmaran dizisinin ikinci sezonunun setinde. Bu arada Sarıkaya’dan bomba gibi yeni bir proje haberi geldi.

Adanalı dizisiyle ilk çıkışını yapan, Lale Devri, Fi ve Medcezir’le kariyer basamaklarını hızla tırmanan Serenay Sarıkaya, en son rol aldığı Fi’den sonra dizi setlerine ara vermişti. Güzel oyuncu dizi seti yerine sahneye çıkmaya karar vermiş ve Alice Müzikali’nin başrolünde yer almıştı.

Büyük bir heyecanla başlayan müzikal, pandeminin patlamasıyla sona erdi. Serenay Sarıkaya da setlere uzunca bir ara verdi. Bu süreçte birçok büyük markanın reklam filmlerinde oynayan Sarıkaya bu kez çok daha iddialı bir reklam projesinden teklif aldı.

Serenay Sarıkaya’dan çok iddialı bir proje! Dünya onu konuşacak! 7

Reklamın hangi marka için çekileceği henüz açıklanmadı. Ancak bu reklam filminde Serenay Sarıkaya’nın rol arkadaşı Formula 1’in en başarılı pilotlarından biri olan Lewis Hamilton’la birlikte oynayacak.

Kariyerine 2007’den 2012’ye kadar yarıştığı McLaren F1 takımında başlayan Hamilton, kazandığı yedi dünya şampiyonluğu ile Michael Schumacher ile beraber en çok şampiyon olan iki Formula 1 pilotundan biri. Formula 1 tarihinin en çok yarış kazanan, en çok pol pozisyonu alan ve en çok podyuma çıkan pilotu olan 37 yaşındaki Hamilton, birçok rekoru da elinde bulunduruyor.

İkilinin reklam filminde rol alacağı markanın ne olduğu henüz bilinmiyor. Ancak dünyaca ünlü bir marka olduğu belirtiliyor. Çekimlerin ne zaman ve nerede gerçekleştirileceği konusunda da bir açıklama yok. Ancak bu reklam filminin ve rol arkadaşının Serenay Sarıkaya’nın kariyerinde önemli bir basamak olacağı kesin.