Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü sunucu Seray Sever’e annelik çok yakıştı!..

Ünlü sunucu Seray Sever’e annelik çok yakıştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon  TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programıyla ekrana gelen ve programın final yapmasıyla birlikte hamile olduğunu açıklayan Seray Sever, geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerinin dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Şimdilerde ekranlardan uzak olan ve tüm vaktini bebekleriyle birlikte geçiren Seray Sever’den sosyal medyada kızlarıyla birlikte yeni bir paylaşım geldi. Seray Sever’in paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Hayranları anneliği Seray Sever’e çok yakıştırdı. Üç yıl önce Eray Sünbül ile nikah masasına oturan Seray Sever, ikiz bebekleri olacağı müjdesini de sosyal medyadan vermişti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seray Sever (@seraysever)’in paylaştığı bir gönderi

Doğumuna günler kala babası Tamer Sever’in ölümüyle yıkılan Seray Sever  geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda yaşadığı zor günleri şu sözlerle anlatmıştı; “Hastaneden 20 gün sonra çıktım. Operasyonum çok meşakatli idi. Başka ellerde olsam çıkamayabilirdim. Benim kendimle alakalı sorunlardan kaynaklı  3,5 saat sürdü operasyon. Çocukları hızlıca alıp ondan sonra beni toparlamaya başladılar. 10 ünite kan aldım.

İçeride 20-25 kişi vardı. En büyük ameliyathanedeydik. Önce ‘Buradan sağ salim çıkarsam çocuklarımla bir adak adayayım’ dedim. Sonra ‘Tamamen tesimiyetteyim, gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına…’ diye düşündüm.”