Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüsü atlatan Burcu Özberk tatile çıktı!..

Koronavirüsü atlatan Burcu Özberk tatile çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Burcu Özberk, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı. Testi pozitif çıkan oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Hiç koronaya yakalanmadım’ diye şaşırıyordum, testim pozitif çıktı. Ben biraz ağır atlatıyorum. Vakalar gerçekten artmış, kendinize dikkat edin” ifadelerini kullanmıştı.

Karantina süresi dolan ve hastalığı atlatan oyuncu soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncu tekne pozlarını instagram’dan paylaştı.

Denizin ve güneşin tadını çıkaran Burcu Özberk, siyah mayosu ile verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Hayranları Burcu Özberk’in gönderilerini beğeni yağmuruna tuttu.

Koronavirüsü atlatan Burcu Özberk tatile çıktı!.. 8

Instagram’da 9.2 milyon takipçisi bulunan Burcu Özberk’in paylaşımları kısa sürede beş binden fazla yorum aldı. Ekranlara en son romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam ile gelen oyuncu, dijital platform Amazon Prime için çekilecek olan ilk Türk yapımı projede rol alacak.

Koronavirüsü atlatan Burcu Özberk tatile çıktı!.. 9

Burcu Özberk, önümüzdeki günlerde yeni projesi Rüyanda Görürsün için kamera karşısına geçecek. Oyuncunun yeni projesindeki partneri ise Netflix için çekilen Zeytin Ağacı dizisindeki performansı ile beğeni toplayan şarkıcı Murat Boz.

Murat Boz ve Burcu Özberk’in hayranları, ikilinin partner olduğunu öğrendikten sonra Rüyanda Görürsün adlı filmi heyecanla beklemeye başladılar bile.