Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’nın Aile dizisinin ikinci sezonuyla ilgili küçük bir sıkıntısı var!

Serenay Sarıkaya’nın Aile dizisinin ikinci sezonuyla ilgili küçük bir sıkıntısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisi bu sezona damga vuran yapımlardan birisi oldu. Özellikle hikayesi ve diyalogların gücü ile dikkat çeken dizide, çok başarılı bir oyuncu ekibi bir araya geldi. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisi bulunuyor. Rol ile oyuncu uyumu konusunda bu sezonun parmakla gösterilen yapımlarından olan Aile, 13 bölümlük çok başarılı bir süreç ile ilk sezonu tamamladı.

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin sanki normal hayatta konuşuyormuş gibi izleyiciye yansıyan sahneleri çok ilgi çekti. Sosyal medyada da Devin ile Aslan çiftine çok yoğun bir ilgi vardı. Serenay Sarıkaya, bu sezonki başarılı performansıyla hayranlarına 8 yıl aradan sonra yeni bir televizyon dizisi hediye etmiş oldu. Medcezir projesinden sonra ulusal bir kanalda ilk dizisi olan Aile ile sezona damga vuran oyuncu, stiliyle de çok konuşuluyor.

Elle Style ödüllerinde “yılın stil sahibi kadın oyuncusu” ödülünün sahibi olan Serenay Sarıkaya, siyahlar içindeki dekolteli kıyafetiyle de çok ilgi çekti.

Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinin ikinci sezonuyla ilgili küçük bir sıkıntısı var! 8

Yaz döneminde Kimler Geldi Kimler Geçti isimli dizide avukat rolünü canlandıracak olan oyuncu, çekimlerin Temmuz başında başlamasının beklendiğini söyledi. Şahmaran projesinin ardından bir kez daha Netflix projesi için kamera karşısına geçecek olan oyuncu, avukat Leyla karakteri ile bambaşka bir kadın kimliği ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Oyuncu, “Çekimler henüz başlamadı. Temmuz başında başlayacak gibi gözüküyor” diyerek yeni dizisi için az bir zaman kaldığını söyledi.

Ünlü oyuncu, Aile isimli Show TV’nin sevilen dizisinde ikinci sezon ile ilgili de bilgi verdi. Sarıkaya, “İkinci sezon Eylül gibi başlayacak. Eylül’ün ikinci haftası falan başlayacak. Ben işimi bitirir bitirmez oraya dahil olacağım” dedi.

Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinin ikinci sezonuyla ilgili küçük bir sıkıntısı var! 9

İki dizi arasında bir zaman çakışması olma ihtimali ortaya çıktı. Bu durum da Aile dizisinin çekimlerini etkileyebilir.

Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere Aile dizisi Serenay Sarıkaya olmadan ikinci sezon için sete çıkabilir. Sarıkaya’nın “Kimler Geldi Kimler Geçti” isimli dijital dizi projesinin çekimlerinin Aile dizisini etkileme ihtimalinin bulunduğu oyuncunun bu sözlerinden anlaşılıyor.