Ana sayfa Dizi Haberleri Bomba gibi bir Afra Saraçoğlu ve bomba gibi Yalı Çapkını yorumu!

Bomba gibi bir Afra Saraçoğlu ve bomba gibi Yalı Çapkını yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisiyle bu sezonun en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, sosyal medya ortamında da gündemden düşmüyor. Seyran karakteri ile sezona damgasını vuran güzel oyuncu, katıldığı etkinlikte yine gözleri kamaştırdı.

Elle Style ödül gecesine beyazlar içindeki kıyafetiyle katılan ünlü oyuncu, aldığı “Yılın Televizyon Yıldızı” ödülüyle de büyük heyecan yaşadı. Oyuncu, iyi olduğunu ve büyük heyecan yaşadığını söyledi. Yalı Çapkını dizisinin başarı dolu ilk sezonunu değerlendiren Saraçoğlu, çok güzel bir iş yaptıklarını düşünüyor.

Bomba gibi bir Afra Saraçoğlu ve bomba gibi Yalı Çapkını yorumu! 9

Milyonlarca izleyiciyi etkileyen, yurt dışındaki Türk dizisi hayranları tarafından da yakından izlenmekte olan Yalı Çapkını, çift haneli reytingleri ile bu sezona damga vuran en önemli yapım olarak öne çıktı. Star TV’nin de yıllardır aradığı yüksek izlenme oranlarını elde etmesi bakamından projenin başarısının çok kıymetli olduğu ortada duruyor.

Afra Saraçoğlu da, “Güzel bir sezon oldu, çok keyif olarak çalıştık, ekip arkadaşlarımızla beraber. Bomba gibi bir sezondu bizim için. Tabii çok da yorulduk, çok çalıştığımız için. Ama bunun karşılığını almak da çok mutlu ediyor” açıklamasını yaptı.

Yalı Çapkını dizisine izleyiciler de çok yoğun bir ilgi gösterdi. Dizi hayranları için hikayenin gücü ve gerçekçiliğinin yanı sıra, oyuncular ile karakterlerin çok uyumlu olması da etkileyici kısımlardan birisiydi.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisi de çok etkileyici bir performans ortaya koydu ve sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak geniş izleyici kitlelerini etkiledi.

Bomba gibi bir Afra Saraçoğlu ve bomba gibi Yalı Çapkını yorumu! 10

Saraçoğlu, dizinin hayranlarının ilgisinden de memnun ve şunları söyledi: “Bizi izleyen, seven, takip eden herkese çok teşekkür ederiz. İyi ki varlar, sezon boyunca bizi hiç bırakmadılar.”

Reklam çekimlerinde de bulunan Afra Saraçoğlu, çok yoğun teklif alan genç kadın oyunculardan birisi konumuna geldi. Dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından 2-3 gün reklam çekimleri için zaman ayıran oyuncu, artık dinlenme vaktinin geldiğini söyledi.

Saraçoğlu, “Artık kendimi tatile atacağım” şeklinde konuştu.

Adba TV tarafından haftalık olarak yapılmakta olan “en popüler kadın oyuncular” listesinde Afra Saraçoğlu, 5-12 Haziran tarihleri arasını kapsayan araştırmada en çok ileti üzerinden, haftanın ‘en popüler kadın oyuncusu’ olarak da dizideki güçlü çıkışını, sosyal medyadaki güçlü etkileşim ile perçinlemiş oldu.

Listede Afra Saraçoğlu’nun en yakın rakibi Sıla Türkoğlu olurken, Su Burcu Yazgı Coşkun, Demet Özdemir ve İrem Helvacıoğlu de ilk 5 içinde bulunuyor.

Bomba gibi bir Afra Saraçoğlu ve bomba gibi Yalı Çapkını yorumu! 11