Ana sayfa Dizi Fragmanları Taçsız Prenses dizisi aylar sonra yenilenmiş haliyle yeniden ekrana dönüyor!

Taçsız Prenses dizisi aylar sonra yenilenmiş haliyle yeniden ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı Taçsız Prenses dizisi bu sezonun başlarında Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Ancak dizinin reytingleri beklenildiği gibi gerçekleşmedi. 10 Ocak 2023 tarihinde başladığında büyük umutlarla izleyicilerin karşısına geçen dizi, 10. bölümü itibariyle 28 Mart’ta ara verdi. Dizi iki başrol oyuncusunun olmadığı yepyeni bir hikaye düzeni ile yeniden başlıyor.

17 Haziran Cumartesi akşamı Taçsız Prenses dizisinin 11. yeni bölümü yayınlanacak. Elif Kurtaran’ın Masal karakterini canlandırdığı hikaye aylar sonra yeniden ve başka bir mantık çerçevesinde ilerleyecek.

İşte 11. bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Aylar sonra… Evginler’den ayrılan Masal’a Yağmur’un iyi yürekli dedesi Harun’un bir teklifi vardır. O da Masal’ın Harun’la köşkte bir prenses hayatı yaşamasıdır. Ama Masal bu rüya gibi teklifi kafadan reddeder.

Taçsız Prenses dizisi aylar sonra yenilenmiş haliyle yeniden ekrana dönüyor! 7

Diğer yandan Zehra, Hilal ve Cüneyt bambaşka şartlar altında ansızın geri döner ve Masal’ın başına kalırlar. Masal’ın herkesten sakladıkları ortaya saçılır.

Sonunda herkes yepyeni hayatların eşiğine gelirken gizemli bir mesaj, Masal’a her şeyin, prensesliğin bile bir bedeli olduğunu hatırlatacaktır.