Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın şarkısına hayran kalanlar, Aile dizisi yapım ekibine neden kızdı?

Serenay Sarıkaya’nın şarkısına hayran kalanlar, Aile dizisi yapım ekibine neden kızdı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisinin 6. bölümü salı akşamı izleyicilerle buluştu ve reytingler noktasında yine çok başarılı sonuçlar geldi. AB ve ABC1 gruplarında yine birincilik elde eden dizi, tüm kişiler kategorisinde ise beşinci sırada bulunuyor. Dizinin 6. bölümünde en merak edilen sahne Devin karakterinin söylediği şarkıydı.

Dizinin 6. bölümü öncesinde paylaşılan fragmanda ve bazı mesajlarda Devin’in şarkısı öne çıkartılmıştı. Serenay Sarıkaya’nın hayranları da heyecanla bu sahneyi bekledi. Evet, sahne güzeldi ve sosyal medyada da büyük yankı buldu.

İzleyiciler Serenay Sarıkaya’nın sadece oyunculuk performansıyla değil, şarkı performansıyla da ne kadar başarılı olduğuna yönelik binlerce paylaşım yaptı. Twitter ortamında ünlü oyuncu günün en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Ancak izleyicileri bir de sitemi ve kızgınlığı olduğunu belirtelim.

Serenay Sarıkaya'nın şarkısına hayran kalanlar, Aile dizisi yapım ekibine neden kızdı? 7

Serenay Sarıkaya’nın şarkı söylediği anlar kısa tutulmuştu. Yani fragmanda aslında heyecanla beklenen sahnenin kısa bir bölümü yayınlandığı diye düşünülmüştü ve şarkının tamamını söylemesi beklenmişti.

İzleyiciler bu sahnenin çok kısa olması üzerine sosyal medyada bu sefer Aile dizisi yapım ekibine kızgınlıklarını belirten yorumlar yaptı.

“Stüdyo kaydının tamamını lütfen paylaşın” diye yorumlar bırakan izleyiciler, Serenay Sarıkaya’nın içten söylediği o anların kısa tutulmasından rahatsız.

Ünlü oyuncu için, “Şarkı zor, bravo” diye yorumlar yaparak övgülerde bulunanlar neden şarkının tamamının söyletilmediği ve bu kadar kısa tutulduğunu sorguluyor.

Serenay Sarıkaya’nın dizideki kıyafetlerinden, saçının şekline ve mimiklerine kadar tüm detaylara dikkat eden bir izleyici kitlesi var. Bu kitle oyuncunun sesiyle de büyülediği sahnelerin artması gerektiğine inanıyor.

Aile’nin 6. Bölümündeki bu sahnede Aslan, Devin ile birlikte kendi mekanlarına gitti. Cansın’ın Aslan’a olan yakın davranışları Devin’i rahatsız etti. Cansın’ın söylediği şarkıya müşterilerde katıldı.

Cansın, Aslan’ın yanına geldi ve “söylemek ister misin?” diye sordu. Aslan söylemeyeceğini belirtti.

Devin, Cansın’ın elinden mikrofonu aldı ve şarkıya devam etti.