Ana sayfa Sosyal Medya Sezona çok hızlı giriş yapan Tozluyaka, YouTube’da da başarıya koşuyor!

Sezona çok hızlı giriş yapan Tozluyaka, YouTube’da da başarıya koşuyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni yaz dizisi Tozluyaka’nın ilk bölümü geçen hafta ekrana geldi. Yayınlanmasından önce büyük eleştirilere maruz kalan dizi ilk bölümüyle fırtınalar estirdi. Herkes tarafından çok beğenilen dizi YouTube’da da büyük bir başarıya imza attı.

Yeni gençlik dizisi Tozluyaka’nın ikinci bölümü bu akşam ekrana gelecek. Yeni bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. Yayınlanmasından önce birçok kişi tarafından hikayesi klişe bulunan dizi ilk bölümüyle milyonları içine almayı başardı. Tozluyaka ilk bölümü ile tüm reytinglerde kategorilerde üçüncülük elde etti. Sosyal medyada da çok olumlu yorumlar aldı.

Tozluyaka sadece ekranda değil YouTube’da da büyük başarı elde etti. Dizinin beş gün önce YouTube’da paylaşılan ilk bölümü 3,5 milyon kişi tarafından izlendi. Bu izlenme rakamının kısa sürede daha da artması bekleniyor.

Sezona çok hızlı giriş yapan Tozluyaka, YouTube’da da başarıya koşuyor! 7

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi tecrübeli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin genç oyuncuları da bir hayli dikkat çekiyor. Dizinin genç oyuncu kadrosu Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi isimlerden oluşuyor.

Tozluyaka’nın bu akşam ikinci bölümü yayınlanacak. İkinci bölümde şunlar yaşanacak: Tozluyakalılar İlk kapının kilidini koleje girerek açmıştır fakat karşılarında daha büyük duvarlar vardır artık. Berk ve arkadaşları el birliğiyle onları geldikleri yere göndermeye çalışıyordur.

Özellikle Hazal ve Berk kendi yalanlarının ortaya çıkacağı korkusuyla fevri hareket etmeye başlarlar. Bunun da bedelini çok ağır öderler. Doğru ve yanlışın birbirine karıştığı bu ortamda Ali ve arkadaşları bir plan yapar.