Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi için senarist değişikliği tam bir bilinmezlik durumu yarattı!

Yalı Çapkını dizisi için senarist değişikliği tam bir bilinmezlik durumu yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında geçen sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinin başında gelen Yalı Çapkını için ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi etkileyici hikayesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Yalı Çapkını dizi projesiyle ilgili son dönemde farklı konular öne çıkmaya başladı. Diziden ayrılan isimler, yeni katılan oyuncular derken son olarak da senarist değişikliği ile ilgili bilgiler basına yansıdı. Dizinin yeni sezon hikayesini artık Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay birlikte yazacak.

Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman’ın ikinci sezonda olmayacağının ortaya çıkması senaryoda çok keskin bir dönüş yaşanacağının da izlerini gösteriyordu. Senarist değişikliğinin yaşanması ile birlikte Yalı Çapkını dizisinde her şeyin farklılaşabileceğine yönelik bir izlenim ortaya çıktı.

Dizinin hayranları bu durum ile ilgili sosyal medyada farklı paylaşımlar yapıyor. Kimi izleyiciler ilk sezonu yazan Mehmet Barış Günger’in çok başarılı bir iş çıkardığını ve devam etmesi gerektiğini düşünüyor.

Bazı izleyiciler ise senaryonun ikinci sezonda önemli değişimler ile ilerlemesi gerektiğini yoksa izleyici kaybı olabileceği değerlendirmeleri yapıyor. Özellikle de yeni senaristlerin daha önce senayosu çok eleştirilen Yüzyıllık Mucize dizisini yazan ekipten olması da kafaları karıştıran bir unsur olarak öne çıkıyor.

Yalı Çapkını dizisinde böyle büyük bir gelişmenin nasıl sonuçlanacağı pek bilinmez. Önümüzdeki hafta bir araya gelerek çekimlere başlayacak olan dizinin ekibine yeni oyuncular da katılacak.

Senaryodaki değişiklikler ve yeni karakterler ile birlikte Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonda ilk bölümün Eylül ayında yayınlanması bekleniyor. Dizinin ikinci sezona çok güçlü bir başlangıç yapması şart, yoksa hem Kızılcık Şerbeti hem Arka Sokaklar hem de Ateş Kuşları gibi rakipler karşısında dizinin ilk sezonda olduğu gibi birincilikler elde etmesi hiç de kolay olmayacaktır.