Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle bıçak sırtı bir sürecin içinden geçti!

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle bıçak sırtı bir sürecin içinden geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan ve sezona damgasını vuran Kızılcık Şerbeti dizisi, aynı zamanda başrol kadın oyuncusu olarak öne çıkan Sıla Türkoğlu’nun kariyerine de çok olumlu yansıdı.

Emanet isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde parlayan Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti projesi ile birlikte geniş hayran kitlelerine ulaşabilen, sosyal medya ortamında daha çok görünen ve yurt dışında da ismini daha geniş kitlelere duyurmayı başaran bir isim haline geldi. Zaten Emanet dizisiyle büyük bir kitleyi etkileyen Sıla Türkoğlu, oyunculuk başarısının da etkisi ile bu hayran kitlesini hızla artırıyor.

Ünlü oyuncuya göre Kızılcık Şerbeti dizisi ya çok iyi bir iş olacaktı, ya da çok eleştirilecekti. Kızılcık Şerbeti’nin başarısını değerlendiren oyuncu, şunları anlattı: “Yaptığımız işte ya iyi bir iş çıkacaktı ortaya, ya da eleştirilecektik. Biz ikisini de eşit miktarda yaptığımızı düşünüyorum.”

Genç oyuncu hem ortaya iyi bir iş çıktığını ama aynı zamanda büyük eleştirilerin de yaşandığını hatırlatarak aslında bıçak sırtı denilebilecek bir durumun içinden çıkıldığını da bu sözleri ile ifade etmiş oluyor.

Ünlü oyuncu, dizinin başarısındaki en önemli neden olarak senaryoyu gösteriyor. Sıla Türkoğlu’na göre hikaye izleyicileri fazlasıyla etkiledi.

Ünlü oyuncu, “Hem senaryomuz çok güzel, çok şükür ki bizim castımız da birbiri ile çok iyi anlaşıyor. Bu da ekrana yansıyor” diye konuştu.

Doğa karakterinin kendisine çok iyi oturduğu yorumlarını olumlu karşılayan Sıla Türkoğlu, kendisi ile Doğa karakteri arasında benzerlikler olduğundan da bahsetti.

Ünlü oyuncu, “Ben de benziyorum biraz Doğa’ya… Benzerlikler var. O da haksızlığa gelemeyen ve sesini çıkartan bir karakter. Ben de öyleyim ve elimden geldiğince haksızlığın karşısında durmaya çalışırım” diye konuştu.