Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk’un mesleğini sevme nedeni çok dikkat çekici!..

Melisa Aslı Pamuk’un mesleğini sevme nedeni çok dikkat çekici!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Melisa Aslı Pamuk çok yakında yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncunun, Erkeğe Güven Olmaz isimli yeni dizi projesinde Alperen Duymaz ile birlikte kamera karşısına geçeceğinin bilgisi basında bir süredir yer alıyor. İki ünlü ismin yeni buluşması heyecan ve merakla bekleniyor.

İki ünlü oyuncu, 2018-2019 sezonunda Çarpışma dizisinde birlikte rol almıştı. O dönem Duymaz ve Pamuk’un canlandırdığı ‘Cemre’ ile ‘Kerem’ karakterleri dizi dünyasının en beğenilen çiftlerinden birisi olarak kayıtlara geçti.

Melisa Aslı Pamuk'un mesleğini sevme nedeni çok dikkat çekici!.. 7

Yeni proje heyecanı yaşayan Melisa Aslı Pamuk, Gardırop Magazin Dergisi için objektif karşısına geçti.  Dergiye verdiği röportajda, rol aldığı bütün projelere büyük bir heyecanla başladığını vurgulayan Melisa Aslı Pamuk, oyunculuğun, kendinde hiç keşfetmediği özellikleri keşfetmesini sağladığını, bu yüzden oyunculuğu çok sevdiğini sözlerine ekledi.

Oyuncu aynı zamanda şimdilerde Kadınlara Mahsus isimli sinema filmi için sette bulunuyor. Bir kadın dayanışması temasını beyaz perdeye taşıyacak olan projenin yönetmen koltuğunda Serdar Akar otururken, senaryosunu ise Nergis Otluoğlu Akoğlu kalema aldı.

Kadınlara Mahsus filminin oyuncu kadrosunda Melisa Aslı Pamuk ile birlikte Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman ve Merve Çağıran yer alıyor.