Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Çayoğlu çok yakın bir zamanda bir dizi bombası patlatabilir!

Serkan Çayoğlu çok yakın bir zamanda bir dizi bombası patlatabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel ile yaz aylarında evlilik hazırlıkları yapan Serkan Çayoğlu, aynı zamanda yeni projeler için de değerlendirme aşamasında bulunuyor. TRT1 ekranında iki sezon süren ve Aralık ayında çekimleri tamamlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde başrolde yer alan oyuncu, hayranlarını mest etmişti.

Ankaralı karakteri ile dizide yer alan ve çekimler nedeniyle de uzun süre Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan oyuncu, Aralık ortasında çekimlerin tamamlanmasından bu yana da dinlenmeye devam ediyor.

Birçok proje teklifi alan oyuncu, Alper Çağlar’ın projesi olan İlk Göktürk isimli sinema filminde yer almak için anlaşmış ama çekimlerin 6 ay süreceğinin ortaya çıkması ve henüz planlama yapılamaması nedeniyle de bu projeden çekilmek durumunda kalmıştı.

Serkan Çayoğlu, “Dinleniyorum. Projeler geliyor okuyoruz, bir şeyler yapacağım gibi duruyor yazdan önce” şeklinde konuştu. Oyuncu bu sözleri ile birlikte hayranlarına çok yakında yeni bir proje sürprizi verebileceğini ifade etmiş oldu.

Serkan Çayoğlu çok yakın bir zamanda bir dizi bombası patlatabilir! 7

Televizyon ve dijital dizilerin birbirinden çok farklı olduğunu dile getiren oyuncu, şöyle konuştu: “Dijitalde ne zaman başlayacağını ne zaman biteceğini bildiğiniz için onun planlaması daha kolay oluyor. Ama benim öyle bir şeyim yok, televizyon dizisi de yaparım. Yeter ki senaryo önemli, senaryoyu beğendiğim zaman…”

Reytingin oyuncularla alakasının olmadığının altını çizen Serkan Çayoğlu, bazı projelere de reyting nedeniyle yazık olduğunu belirtti. Oyuncu, “İnsanlar 3 ay, 4 ay projeye hazırlanıyor. Çok emek var. 100 kişi setlerde çalışıyor. Sonra bir anda reytingler iyi gitmediği zaman işler bitiyor ve üzücü oluyor. Ama yapacak bir şey yok” dedi.

İlk Göktürk filminin çekimlerinin gerçekleşseydi 3 hafta içinde başlayacağını ama kendisinden kaynaklanmayan bir sorun yaşandığını anlatan Serkan Çayoğlu, “Olmuyor bazen” diye yorumda bulundu. Oyuncu, net bir şekilde sebebini açıklamasa da planlama sorunları nedeniyle İlk Göktürk filminin kadrosundan ayrıldığını doğrulamış oldu.

Özellikle rol almak istediği bir yapım olmadığını dile getiren oyuncu, kendisi için senaryonun ve canlandıracağı karakterin önemli olduğunu sözlerine ekledi.