Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy, eski dizisi Alparslan Büyük Selçuklu setine haber yolluyor! Peki neden?

Buğra Gülsoy, eski dizisi Alparslan Büyük Selçuklu setine haber yolluyor! Peki neden?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer alan isimlerden Korel Cezayirli ve Rabia Soytürk youtube ortamında hayranlardan gelen soruları yanıtladı. Birbirleri ile çok iyi bir iletişim halinde olduklarını röportaj sırasında da sergileyen iki genç oyuncu, bir hayli neşeliydi. Korel Cezayirli sette Buğra Gülsoy ile ilgili anısıyla gülümsetti.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Süleyman karakterini canlandıran Korel Cezayirli, hikayede etkili bir rolde bulunuyor. Hayvan sevgisiyle bilinen Korel Cezayirli, setteki hayvanlarla da yakından ilgilenen oyunculardan birisi.

Buğra Gülsoy, eski dizisi Alparslan Büyük Selçuklu setine haber yolluyor! Peki neden? 8

Hayranları da set ortamında hayvanlarla bir anısı olup olmadığını merak etti. Oyuncu, birçok anısı bulunduğunu belirterek, Buğra Gülsoy’un da ismini anarak şu ifadeleri kullandı:

“Özellikle ördekleri çok seviyorum, (Rabia uyarıyor) kaz mı onlar… Çok da güzel asil bir atım var, Bilginer. Geçen sene de Buğra (Gülsoy) kullanmış. Sürekli ‘atıma iyi bakıyor mu’ diye haber gönderiyor. Buradan da selam olsun. İyi bakıyoruz, çok seviyoruz. Çok güzel bir at gerçekten.”

Buğra Gülsoy, eski dizisi Alparslan Büyük Selçuklu setine haber yolluyor! Peki neden? 9

Korel Cezayirli bu sözleri ile Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah karakterini canlandıran ve o dönemde de bir sezon boyunca Bilginer isimli ata binen Buğra Gülsoy’un sete sürekli haber gönderdiğini açıklamış oldu.

Buğra Gülsoy, çok başarılı bir sezonun ardından hikayenin tamamen değişmesi nedeniyle dizi ekibine veda etmişti. Ancak anlaşılan o ki ünlü oyuncunun aklı, bir dönem birlikte sahnelerde yer aldığı Bilginer isimli atta kalmış.

Bilginer’in çok özel bir at olduğuna vurgu yapan Korel Cezayirli, “Diğerlerinden çok farklı bir at” diye konuştu.

1978 yılında Ankara’da dünyaya gelen Korel Cezayirli, 2006 yılından bu yana da setlerde yer almaya devam ediyor. Daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde de Sadreddin Konevi karakteriyle izlediğimiz oyuncu, ayrıca Mavera dizisinde ise Hacı Ahmed Yesevi karakteri ile dikkatleri çekmişti.