Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Ahmet Kural’ın romantik sosyal medya paylaşımındaki bir detay hayranlarını mest etti!

Oyuncu Ahmet Kural’ın romantik sosyal medya paylaşımındaki bir detay hayranlarını mest etti!

tarafından sevda
Ahmet Kural hapse mi giriyor?

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yeni komedi filmi Müjdemi İsterim ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Ahmet Kural aşkta da mutluluğu yakaladı.

Uzun süredir avukat Çağla Gizem Şahin ile birlikte olan oyuncu sevgilisiyle pozlarını sosyal medyada paylaştı. Sevgililer geçtiğimiz ay birlikte İtalya tatiline çıkmıştı.

Ahmet Kural tatil fotoğraflarını instagram hesabında paylaştı. Çiftin siyah beyaz romantik kareleri oyuncunun takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Oyuncu Ahmet Kural'ın romantik sosyal medya paylaşımındaki bir detay hayranlarını mest etti! 3

Pek çok takipçisi Ahmet Kural’ın paylaşımlarına nazar boncuğu emojisiyle yorum yaparken, bazı takipçileri ise fotoğraflardaki detaya dikkat çekti. Paylaşımlarında sevgilisinin adını kalbinin üzerine etiketleyen Ahmet Kural bu davranışıyla da hayranlarından tam not aldı.

Oyuncu Ahmet Kural'ın romantik sosyal medya paylaşımındaki bir detay hayranlarını mest etti! 4

Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin’in pozları kısa sürede sevenlerinden yoğun ilgi gördü. Ahmet Kural, çok yakında yine komedi türünde bir filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ‘Müjdemi İsterim adlı filmde Ahmet Kural’a Ecem Erkek ve Mehmet Özgür eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu ise Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı’nın kaleme aldığı film gelecek sinema sezonunun en iddialı yerli yapımlarından biri olmaya aday gösteriliyor. Müjdemi İsterim, üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin eğlenceli hikayesini anlatacak. Seyirciye çok özlediği sınırsız kahkahayı vadeden Müjdemi İsterim’in 18 Kasım’da vizyona gireceği açıklandı.