Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu hayranları bayram yapıyor! Hem proje bomba gibi hem de partner!

Serkan Çayoğlu hayranları bayram yapıyor! Hem proje bomba gibi hem de partner!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, son dönemin gündemden düşmeyen erkek oyuncuları arasında yer alıyor. 2 sezon süren ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Aralık ayında çekimlerin tamamlanmasından bu yana ünlü oyuncu kendisine gelen yeni projeleri değerlendiriyor.

Bu süreçte Alper Çağlar’ın büyük titizlikle hazırladığı İlk Göktürk isimli sinema filmi için anlaşma yapan ama daha sonra kendisinden kaynaklanmayan planlama sorunları nedeniyle projeden ayrılmak zorunda kalan Serkan Çayoğlu, henüz bir projesi olmadığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Hayranlarının film projesinden çekilmesi sonrasında ne yapacağını merakla beklediği oyuncunun bir başka sinema filminin hikayesini beğendiği ve kadroda yer alacağı ortaya çıktı. 1986 yılında çekilen Ah Belinda isimli Türk sinemasının günümüze uyarlanan yeni versiyonu çekilecek.

Serkan Çayoğlu hayranları bayram yapıyor! Hem proje bomba gibi hem de partner! 18

Müjde Ar ile Yılmaz Zafer’i başrolde buluşturan ve 1986 yapımı olan Ah Belinda isimli sinema filminin yeni versiyonunu OGM Pictures hazırlıyor. Hakan Bonomo da hikayeyi günümüze uyarlayacak. Filmdeki ana kadın karakterini Neslihan Atagül canlandıracak. Daha önce Müjde Ar’ın oynadığı Serap karakteri filmin sürükleyici ismi olmuştu.

Hikayede Serap karakterinin, Avrupai bir yaşam tarzı süren ama bir gün canlandırdığı şampuan reklamındaki iki çocuklu ev hanımına dönüşmesi, kimseyi kendisinin Serap olduğuna ikna edememesi ve tam bu yaşantısına alışmışken, yeniden eski hayatına geri dönmesini anlatıyor.

Serkan Çayoğlu hayranları bayram yapıyor! Hem proje bomba gibi hem de partner! 19

Ah Belinda filminin yeni versiyonunda karakter isimleri değişecek. Sevilay Başaran ismiyle Neslihan Atagül’ü izleyeceksiniz. 1986 yapımı filmde Yılmaz Zafer’in canlandırdığı Suat karakterinin yerinde ise bu sefer Serkan Çayoğlu bulunacak.

Oyuncunun hayranları sosyal medyada adeta bayram yapıyor. Binlerce paylaşım yapan hayranlar hem yeni projeyi kutluyor hem de Neslihan Atagül ile yeni bir ikili olmalarının heyecanını yaşıyor. İki ünlü ismin de birbirlerine yakışacaklarını düşünen hayranlar, sosyal medyada şimdiden fotoğraflar ile iki ünlü ismi yan yana getirmeye başladı bile.