Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu yeni dizi Kıbrıs Ada Kışı için bambaşka bir imaja büründü!

Serkan Çayoğlu yeni dizi Kıbrıs Ada Kışı için bambaşka bir imaja büründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu’nun her projesi hayranları için büyük bir olay… Her yeni rolü de büyük bir merak… Özge Gürel ile yıllardır büyük aşk yaşayan Çayoğlu, şimdilerde yeni dizisinin heyecanını takipçileri ile paylaşıyor.

2021 yılının başlarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giden Kıbrıs Ada Kışı ekibi, bir süre karantina da kaldıktan sonra çekimlere başladı… Adanın farklı bölgelerinde yapılan çekimlerden çok fazla görüntü sızmıyor. Bu nedenle de dizi hayranları her yeni paylaşımı heyecanla bekliyor.

Serkan Çayoğlu’nun yeni rolünü merak edenler de sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile adeta mest oldu. Ünlü oyuncu, Kıbrıs Ada Kışı dizisinde canlandırdığı Ankaralı karakteri ile ilk fotoğrafını instagram hesabından yayınlandı.

Serkan Çayoğlu yeni dizi Kıbrıs Ada Kışı için bambaşka bir imaja büründü! 7

220 bin beğeni alan paylaşım, birçok sosyal medya platformunda da yankılandı ve milyonlarca içerik paylaşıldı. Serkan Çayoğlu’nun sadece yerli değil, yabancı hayranları da yeni dizinin heyecanını yaşıyor.

Bıyıkları ve saç şekli ile bambaşka birisine dönüşün ünlü oyuncunun nasıl bir karakter ile ekranda yer alacağı da merakla bekleniyor. 26 bölümden oluşacak, 60’ar dakikalık bölümlerle çekilen Kıbrıs Ada Kışı dizisi yakında TRT1 ekranında yerini alacak.

1965-1974 yılları arasında Kıbrıs’ta Türk halkına yönelik yapılan zulümleri ekrana taşıyacak olan dizi, 1974 yılında Türkiye’nin barışı getiren çıkartmasıyla son bulacak.