Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Önce Özge Gürel, sonra Hande Soral’dan üst üste aynı mesaj!

Önce Özge Gürel, sonra Hande Soral’dan üst üste aynı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, ekranda en son Bay Yanlış isimli diziyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bir süredir dinlenmekte olan Hande Soral ise 2 aydır Bir Zamanlar Çukurova setinde Ümit karakteri için bulunuyor. İki ünlü isim instagram hesaplarından yaptıkları çağrılarla dikkatleri çekti.

3 Şubat doğumlu olan Hande Soral ile 5 Şubat doğumlu olan Özge Gürel, ailelerinden ve sevenlerinden bir istekte bulundu. 3 Şubat 1987 doğumlu olan Soral, 34. yaş gününü kutlayacak ve bunun için Türk Kanser Derneği ile birlikte bir bağış kampanyası başlattı. Aynı kampanyayı 5 Şubat 1987 doğumlu olan ve yine 34. yaşını kutlayacak olan Özge Gürel de yaptı.

Önce Özge Gürel, sonra Hande Soral'dan üst üste aynı mesaj! 8

Hande Soral, kampanya için paylaştığı mesajında şöyle yazdı: Sevgili ailem ve dostlarım… 3 Şubat benim doğum günüm sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum @turkkanserdernegi için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Bağış linkine Biomdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.”

Benzer bir mesajı Özge Gürel de instagram hesabından paylaştı. Oyuncu, şöyle yazdı:

“Sevgili dostlarım… 5 Şubat benim doğum günüm. Yıllardır sevginizle beni sarmaladınız hep yanımda oldunuz ve hediyeleriniz hep iyiliğe güzelliğe dönüştü.Bunun için çok teşekkür ederim. Bu yıl da sizden dileğim aynı, hep birlikte profilimdeki linkten @turkkanserdernegi derneğine destek olalım.Tek bir gülümsemeye sebep olursak benim için en güzel hediye olur, biliyorum ki sizin içinde. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki birlikteyiz.”

Önce Özge Gürel, sonra Hande Soral'dan üst üste aynı mesaj! 9