Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Çayoğlu’na at binme konusunda bakın hangi ünlü arkadaşı yardımcı oluyor!

Serkan Çayoğlu’na at binme konusunda bakın hangi ünlü arkadaşı yardımcı oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, son dönemde TRT1’de 24. bölümüyle final yapan Kıbrıs Zafere Doğru dizisiyle gündemde yer aldı. Ankaralı isimli karakteri canlandıran oyuncu, başarılı performansıyla yine hayranlarını mest etti. Sevgilisi Özge Gürel ile evlenecekleri yönündeki haberlerle de gündemde yer alan oyuncunun, 2022 yılı için yeni bir projesi de var…

Bu sefer bir sinema filminde izleyeceğimiz ünlü oyuncu, Göktürk isimli filmin başrolüne seçildi. Yönetmen Alper Çağlar’ın uzun süredir hazırlıklarını yaptığı sinema filmi için anlaştığı ortaya çıkan oyuncu, at binme dersleri alıyor.

Serkan Çayoğlu’na bu derslerinde at binme konusunda bayağı tecrübesi olan Kaan Yıldırım yardımcı oldu. Kaan Yıldırım bilindiği üzere şu sıralarda çekimleri devam eden Mevlana isimli projede başrolde bulunuyor.

Mevlana’nın hayatının anlatıldığı dizi için ekip bir süredir çekimleri yürütüyor ve Mayıs ayına kadar da bu çekimlerin devam etmesi bekleniyor. Kaan Yıldırım da çok farklı bir karakter ile hikayede yer alacak ve at binme konusunda da proje için kendisini geliştirdi.

Kaan Yıldırım’ın şimdi de yakın arkadaşı Serkan Çayoğlu’na yeni film projesindeki rolü için at binme konusunda tecrübelerini aktardığı ortaya çıktı.

Uraz Kaygılaroğlu, Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu bir araya geldi ve hasret giderdi. Bu buluşmanın ardından üç ünlü oyuncu kameralara yakalandı.

Kaan Yıldırım, “Serkan yeni iş için ata binmeye başladı” diye konuştu. Bunu doğrulayan Serkan Çayoğlu da hazırlık yaptığını ifade etti.

Kaan Yıldırım için ‘ustamız’ ifadesini kullanarak at binmeyi iyi bildiğini ifade eden Serkan Çayoğlu, birlikte ata bindiklerini ifade etti.

Kaan Yıldırım, “Eğitim vermedim, beraber bindik. O da bayağı alışmış” dedi.

Uraz Kaygılaroğlu ise at binmeyi bilmediğini ifade etti ve “At ile ilişkim dinlemek üzerine. Arkadaşlarımız tarihi işlerde yer alıyorlar, ben köseleyle koşuyorum” diyerek Üç Kuruş dizisine atıf yaptı.