Ana sayfa Sosyal Medya Şimdi kendini kanıtlama zamanı! Burak Dakak zor bir görevi kabul etti, sınav vakti geldi!

Şimdi kendini kanıtlama zamanı! Burak Dakak zor bir görevi kabul etti, sınav vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde kendini kanıtlayan Burak Dakak’ın kariyeri için büyük sınav vakti geldi! 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Burak Dakak’ın kariyer yolculuğunda eline çok önemli bir fırsat geçti. Tiyatro sahnesine çıkmak ve izleyici ile karşılıklı oynamak her oyuncu için bir oyunculuk kıstası olarak görülüyor. Şimdi Burak Dakak da çok önemli bir sınav fırsatı elde etti.

2009 yılında Ezel dizisinde Mert karakterinin gençliğini canlandırarak dizilere adım atan Burak Dakak, birbirinden farklı rollerle çeşitli projelerde tecrübe kazandı. Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Diriliş Eruğrul dizilerinde çeşitli roller canlandıran oyuncu, asıl çıkışını Gülperi ile yaptı.

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolündeki dizide Hasan karakteri ile çok etkili olan oyuncu, hayranlarını da fazlasıyla şaşırttı. Kendisini ne kadar çok geliştirdiğini Çukur dizisindeki Akın Koçovalı karakteriyle de bir kez daha sergileyen oyuncu, şimdi de yeni proje heyecanı yaşıyor.

Şimdi kendini kanıtlama zamanı! Burak Dakak zor bir görevi kabul etti, sınav vakti geldi! 7

Hikayesini Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Aydınlık Evler oyununda Demet Akbağ, Salih Bademci gibi iki usta isim ile birlikte rol alma fırsatı elde eden Burak Dakak, kariyeri için büyük bir sınava çıkacak. Genç oyuncunun projede Demet Akbağ’ın torunu olarak yer alacağı ortaya çıktı.

Burak Dakak, 10’lu yaşlarda kamera önünde yer alan şanslı bir çocuktu. Ailesi sanata yönlendirdi. Ankara Sanat Tiyatrosu’nda eğitim alan oyuncu, şimdi sahneye yeniden çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Sinem Ünsal’ın da Sülün karakteriyle yer alacağı oyunun hazırlıklarına başlandı.