Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’nun çok heyecanlandıran Kader Bağları dizisinin hikayesi herkesi şaşırtacak!

Serkan Çayoğlu’nun çok heyecanlandıran Kader Bağları dizisinin hikayesi herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor. Heyecanlı olduğunu ve çok iyi bir iş çıkacağına inandığını söyleyen ünlü oyuncu için yeni dizisi Kader Bağları, yeni bir sınav olacak.

Serkan Çayoğlu’nun dizinin başrolündeki partneri ise Ayça Ayşin Turan olarak belirlenmişti. Dizinin tüm ekibi bir araya gelerek okuma provalarını gerçekleştirdi. Etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunan Kader Bağları dizisinin hikayesi de çok dikkat çekecek gibi gözüküyor.

Serkan Çayoğlu'nun çok heyecanlandıran Kader Bağları dizisinin hikayesi herkesi şaşırtacak! 8

Süreç Film imzasını taşıyan dizinin yönetmenliğini Benal Tairi yapıyor. Senaryoyu yazan isim ise Sema Ali Erol… Oyuncular ve ekibin bir araya geldiği okuma provalarının renkli geçmesi, oyuncuların enerjik olması projeye hemen başlama istekleri dikkat çekiciydi.

Aşk Kaderi Yenmektir! İşte bu söz Kader Bağları dizisinin ana fikrini oluşturuyor. Bir üzüm bağında yolları kesişen iki genç insanın hayata tutunma çabasını anlatan Kader Bağları dizisi, izleyenleri hem drama hem de aşka çekecek bir senaryoya sahip.

Tutkulu bir aşkı bu dizide bulacaksınız. Delidolu iki genç insanın sevdasının farklı dünyaları da olsa, onları nasıl bir arada tuttuğuna şahitlik edeceksiniz.

Serkan Çayoğlu'nun çok heyecanlandıran Kader Bağları dizisinin hikayesi herkesi şaşırtacak! 9

Serkan Çayoğlu dizide Kerem karakteri ile yer alacak. Ayça Ayşin Turan ise Sevda olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Kerem ile Sevda’nın aşk dolu, hayat ile mücadele yüklü sınavları da ekran başındaki izleyicilere aşkın kaderi de yenmek olduğu fikrini verecek.

Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti ,Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Kader Bağları isimli yeni Fox TV dizisinin çekimlerine de yakında başlanacak.