Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaz Şarkısı 4. yeni bölümde Yaz gerçekleri öğrenince her şey değişecek!

Yaz Şarkısı 4. yeni bölümde Yaz gerçekleri öğrenince her şey değişecek!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Yaz Şarkısı dizisinin 30 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak olan 4. yeni bölümü izleyicileri de şaşırtacak detaylarla dolu.

Nilsu Berfin Aktaş ile Mustafa Mert Koç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi eğlenceli ve izleyicileri ekran başında tutacak bir şekilde ilerliyor. Yaz Şarkısı dizisinin 4. yeni bölümünde de dikkat çeken olaylar gerçekleşecek.

Kemal, Aslı’nın planı sayesinde Yaz’ın gözünden düşmüştür. Yaz kendini kullanılmış, kandırılmış hissederken ona destek olan tek kişi Murat’tır. Kemal’in kendisini Yaz’a anlatma hamlelerinin hiçbiri başarılı olamayınca zor kullanmak durumunda kalır.

Onun bu hamlesi Emine’ye de kızının kendisini bırakıp kaçtığını düşündürecek ve ortalık iyice karışacaktır. Anne kız arasındaki gerilim Emine’nin hayatında ilk defa Yaz’a tokat atmasıyla daha da yükselir ve atılan tokat geçmiş yaraların açılmasına sebep olur. Emine kararını vermiştir. İstanbul’daki evi kapatıp kızını alıp Rize’ye gidecektir.

Neredeyse herkes kabullenmiştir durumu. Fakat Yaz, Kemal’le ve şirketle ilgili gerçekleri öğrenince bir şeyler yapması gerektiğine karar verir. Her başı sıkıştığında olduğu gibi yine Murat’ın fikriyle birtakım hayalleri gerçeğe dönüştürür.