Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’nun Kıbrıs Ada Kışı dizisinden son gelişmeler!

Serkan Çayoğlu’nun Kıbrıs Ada Kışı dizisinden son gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıbrıs Ada Kışı isimli dizi için hazırlıklar başladı. Dizi ekibi ayın başlarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ulaştı. Ancak karantina nedeniyle bir süre beklemek durumunda kalan ekip, geçtiğimiz Pazar günü çekimlere başladı..

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ekibi karantina sürecinin bitmesinin ardından yoğun bir şekilde çekimlere başladı… Setten gelen haberlerde ekibin kısa sürede birbirine kaynaştığı ve ilk çekimlerin Gönendere köyünde yapıldığı belirtiliyor. Sonrasında ise ekibin Yarköy’de yoğun bir şekilde çekimlerde bulunduğu belirtiliyor.

Sosyal medyada ise özellikle Serkan Çayoğlu hayranları, gelecek olan fotoğraf ve videoları heyecanla bekliyor. Dünyanın farklı bölgelerindeki Çayoğlu hayranları, sıklıkla dizi hakkında mesajlar yazıyor ve Kıbrıs’tan gelen bilgileri kendi dillerinde paylaşıyor. Serkan Çayoğlu’ndan da takipçilerinin beklentisi, bol bol paylaşımlarda bulunması yönünde oldu.

Çayoğlu’nun hayranları kendi hazırladıkları görselleri de sosyal medyada paylaşarak gündem oluşturmaya devam ediyor.

Çayoğlu ile birlikte Pelin Karahan da başrolde yer alıyor ve oyuncu 3 yılın ardından yeniden dizi setlerine dönüş yapmış oldu. TMC Film imzalı dizinin yönetmenliğini Hakan İnan üstlendi. Senaryosunu Başar Başarır ve Emre Özdür”ün kaleme aldığı dizi 1964-1974 yılları arasını kapsayacak.

Toplam 26 bölüm sürecek olan dizinin 60’şar dakikalık bölümler halinde ekrana gelmesi bekleniyor.

Dizide kimin hangi karaktere hayat vereceği de ortaya çıktı. Serkan Çayoğlu’nun canlandıracağı karakter Ankaralı olarak belirlendi. Bu isim özellikle seçilmiş olmalı. Zira Türkiye’nin Kıbrıs’a verdiği değeri ve önemi bundan daha iyi anlatabilecek bir isim olamazdı…

Ahmet Kural’ı Kemal karakteri ile izleyeceğiz. Ayrıca Pelin Karahan da İnci olarak ekrana gelecek. Gülper Özdemir, Ayşe karakterine hayat verirken Tayanç Ayaydın ise Sampson olacak.