Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül gitti ama Tuba Büyüküstün geldi! Sefirin Kızı dizisini adeta ipten aldı!

Neslihan Atagül gitti ama Tuba Büyüküstün geldi! Sefirin Kızı dizisini adeta ipten aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, bugün instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Sefirin Kızı dizisine başlayacağını duyordu. Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizide Nare karakteri hayat veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle diziyi bırakmak durumunda kaldı.

Atagül ve yapım şirketi dün sağlık nedenleri nedeniyle zorunlu olarak böyle bir ayrılık yaşandığını duyurdu. Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun omuzlarına artık daha fazla yük binmişti. Ancak tam da böyle bir ortamda Tuba Büyüküstün’den gelen mesaj herkesi şaşırttı ve bir o kadar da sevindirdi.

En son Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan Büyüküstün, artık Sefirin Kızı dizisine katıldığını duyurdu. Aslında Neslihan Atagül’ün ayrılığının ardından dizinin toparlanmasının pek mümkün olmayacağı değerlendirmeleri yapılıyordu.

Ancak bugün Tuba Büyüküstün’den gelen mesaj dizi hayranlarını bir hayli mutlu etti. Engin Akyürek ile daha önce Kara Para Aşk dizisinde büyük başarılar kazanan yeniden ekrana eski partneri ile dönerek büyük bir olaya da imzasını attı.

Tuba Büyüküstün, instagram hesabından yaptığı duyuruda yeniden setlere dönüşü şu şekilde ifade etti:

“Hem tanıdık ,hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin , canım senaristim , dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star Tv ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum.. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle.. Hoşbuldum.. Yakında görüşmek üzere..”

Neslihan Atagül gitti ama Tuba Büyüküstün geldi! Sefirin Kızı dizisini adeta ipten aldı! 7

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine sürpriz bir karakterle geliyor.

Bu durum da merakları daha da artırmaya yetti bile…

Nare karakteri gitti belki ama pandemi döneminde yeniden setlere dönmeyi biraz de eski dostlarının hatırı için kabul ettiği anlaşılan Tuba Büyüküstün’ün gelişi, imajı sarsılan diziye yeni bir güç kattı.