Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan çıldıracak! Sen Çal Kapımı dizisine gelen prens, Eda’nın aklını başından alabilir!

Serkan çıldıracak! Sen Çal Kapımı dizisine gelen prens, Eda’nın aklını başından alabilir!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde heyecan gittikçe artıyor. Yeni karakterlerin diziye katılmasıyla birlikte yeni sürprizler de Eda ve Serkan cephesinde farklı gelişmelere yol açıyor. Bu hafta 24. bölümü yayınlanacak olan diziye yeni bir karakter daha katılacak.

Bir süre önce hikayeye İlayda Çevik’in oynadığı Balca Koçak gelmişti. Serkan’la yakınlaşmaya çalışan Balca’nın sürekli onun etrafında dönüp durması Eda’yı kıskandırırken, bu kez de tam tersi bir durum yaşanacak!

Zira diziye girecek yeni karakterin Eda ile yakından ilgileneceği tahmin edilebiliyor. Sen Çal Kapımı dizisine Mert Öcal, Dubaili Prens Seymen rolüyle konuk oyuncu olarak geliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla ortaya çıkan bu yeni karakterin, ortalığı biraz karıştıracağı da anlaşılıyor!

Serkan çıldıracak! Sen Çal Kapımı dizisine gelen prens, Eda'nın aklını başından alabilir! 7

Dubaili Prens’in gelişi ile birlikte Serkan ve Eda cephesinde neler yaşanacağı merak konusu. Şimdiden bu prensin geleceği haberinin bile iki aşığın bir araya gelmesini heyecanla bekleyen izleyiciler için büyük bir sürpriz olacağı da belli.

Bu arada diziye usta oyuncu Hakan Karahan da sürpriz bir rolle geliyor. Şef Alexander Zucco karakterine hayat verecek Karahan, dizinin 24. bölümünden itibaren ekranda olacak. Yeni bölüm tanıtımında da ortaya çıkan bu karizmatik karakter, Aydan’ın (Neslihan Yeldan) ilgisini çekerken, Ayfer’in (Evrim Doğan) de ondan etkilenmesi eğlenceli sahnelere neden olacak.

İşte Sen Çal Kapımı 24. bölüm fragmanı: