Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, sabah sabah Masumlar Apartmanı setine canlı bağlandı!

Bergüzar Korel, sabah sabah Masumlar Apartmanı setine canlı bağlandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın yeni sezonda en dikkat çeken, reytingleri en yüksek dizisi Masumlar Apartmanı, TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanıyor. Diziyi izleyenler, her hafta heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Dizinin gerçek hayattan alınan hikayesi kadar, oyuncuları ve oyunculuklar da dikkat çekiyor.

Başrollerde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı Masumlar Apartmanı’nı pek çok ünlü isim de ilgiyle izlemekte. Kimi ünlüler, dizinin yayını sırasında evlerinde izlerken pek çok mesaj da yayınlıyorlar.

Bu isimlerden bir tanesi de Bergüzar Korel. Oyuncunun hesabını takip edenler, onun her hafta nasıl ilgiyle Masumlar Apartmanı dizisini izlediğini de biliyor. Meslektaşlarına övgüler yağdırıyor sosyal medyadan.

Bergüzar Korel’in özellikle dikkat çektiği isimlerin başında Ezgi Mola geliyor. Safiye karakteriyle ekranda yine oyunculuğuyla takdir toplayan oyuncu, Korel’den de hemen her hafta övgü dolu yorumlar alıyor.

Dizide Bergüzar Korel’in başka bir dikkatle izlediği iki isim daha var; Merve Dizdar ve Esra Ruşan. Dizdar, dizide Gülben’i, Ruşan ise Esra karakterini oynuyor.

İki başarılı ismin Bergüzar Korel için ayrı bir yeri var. Dizi izleyenler bunun nedenini aslında tahmin edebilir. Bergüzar Korel’in ekranlara son olarak geldiği Vatanım Sensin dizisinde Esra Ruşan ve Merve Dizdar ile birlikte rol aldıklarını bilmeyenlere de hatırlatalım.

O günden beri Korel’in özellikle Esra Ruşan ile yakın arkadaşlığı dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Esra Ruşan’ı evinde ağırlayan Korel, bu anları da sosyal medyadan paylaşmıştı.

Bergüzar Korel, Vatanım Sensin’de birlikte oynadığı bu iki isimle samimiyetini sürdürürken, pandemi sürecinde de fazla görüşemediği için özlediğini aktarıyor ve aşağıdaki paylaşımı yapıyor.

Korel, Ruşan ve Dizdar ile görüntülü konuşmasından bir kareyi sosyal medya sayfasından paylaşarak, sabah diziyi izlerken dayanamayıp sete bağlandığını aktarıyor.

İşte o paylaşım:

Bergüzar Korel, sabah sabah Masumlar Apartmanı setine canlı bağlandı! 7