Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in Adım Farah dizisinden gelen haber heyecan yaşattı!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in Adım Farah dizisinden gelen haber heyecan yaşattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun zamandır heyecanla beklenen bir proje Adım Farah. İlk olarak Aslı Enver’in başrolünde oynayacağı konuşulan dizi, Arjantin uyarlaması bir yapım. ‘Benim Adım Farah’ olarak konuşulmaya başlayan diziden Aslı Enver’in hamile olması nedeniyle ayrılığı sonrası Demet Özdemir başrol oldu. Gelen teklifi kabul ederek uzun zaman sonra ekrana dönme kararıyla da hayranlarını sevindirdi.

Engin Akyürek’in de Sefirin Kızı dizisinden sonra bir süredir ekranda olmaması nedeniyle iki oyuncunun hayranları hem bu partnerliği hem de oyuncuların ekrana dönüşü de olacak diziyi heyecanla bekliyor. İlginç hikayesi ile dikkatleri çeken bir yapım olan ve Arjantin’de çok ses getiren ‘La Muchacha Que Limpia’ isimli diziden uyarlanan Adım Farah dizisinin yönetmenliğini Recai Karagöz üstlenmekte.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in Adım Farah dizisinden gelen haber heyecan yaşattı! 9

Oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede haksızlıklarla karşılaşan ‘Farah’ isimli bir doktorun hayat hikayesini anlatan dizinin yapımcılığını ise O3 Medya üstleniyor. Demet Özdemir’i oynayacağı Farah karakteriyle, tanık olduğu bir cinayet sonrasında bütün hayatının değişmesi, mafyanın kirli ortamına çekilmesi ve oğlunun tedavisi için mafyanın cinayetlerinde temizlikçi olarak izleyeceğiz.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in Adım Farah dizisinden gelen haber heyecan yaşattı! 10

Engin Akyürek’in ise Tahir isimli bir mafya üyesini canlandırdığı dizi, Fox TV’de yayınlanacak. Kadrosuyla da ayrıca dikkat çeken yapımda Fırat Tanış, Ali Sürmeli, Lale Başar, Mert Doğan, Kemal Burak Alper de rol alıyor.

Dizinin çekimleri, 8 Ocak Pazar günü başladı. İlk çekim gününden gelen kare ise aşağıda. İlk sahnenin çekimi öncesinde klaket fotoğrafı ile Fox TV’nin sosyal medya hesabından da duyuruldu çekimlerin başlaması. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in Adım Farah dizisinden gelen haber heyecan yaşattı! 11

Hazırlıkları uzun zamandır devam eden diziden gelen son haber ise izleyiciyi heyecanlandırdı! Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte, yakında ekranda olması da bekleniyor. Sosyal medyada ise Engin Akyürek ve Demet Özdemir hayranları, setten gelecek ilk fotoğrafı merakla bekliyor!