Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin set ortamı, bu büyük başarının nasıl geliştiğinin kanıtı gibi!

Kızılcık Şerbeti dizisinin set ortamı, bu büyük başarının nasıl geliştiğinin kanıtı gibi!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinde ikinci sezon yine büyük bir başarı ile tamamlanıyor. 65 bölümü geride kalan dizi, 7 Haziran akşamı yayınlanacak olan 66. bölümle birlikte ikinci sezonu da tamamlamış olacak.

1951 yılında Çanakkale’de dünyaya gelen sanatçı Aliye Uzunatağan da dizinin hikayesinde yer alan isimlerden birisi oldu. Sönmez isimli karakteri canlandıran oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden televizyonda izleyici karşısına çıktı.

Dizinin set ortamından bahseden usta oyuncu, gördüklerinden ne kadar etkilendiğini kelimelerle tarif etti. Aliye Uzunatağan gibi sinema ve dizi dünyasında çok büyük tecrübeye sahip bir ismin Kızılcık Şerbeti dizisinin set ortamı ile ilgili sözleri, başarının nedenlerini de ortaya koyuyordu.

Aliye Uzunatağan, sette gördüklerini şu sözlerle ifade etti:

“Çok güzel bir işti, sezona devam da edecek. Çok keyifliydi, ekip çok iyiydi, çok iyi anlaştık. Teknik ekip bile harikaydı. Hepimiz böyle kardeş, anne, çocuk falan olduk. Çok keyifli, işe yansıdı.”

Müjde Uzman dizinin hikayesinde canlandırdığı Alev karakteri ile 2 yıldır sosyal medyada gündemden düşmüyor. Hem karakterin gelişimi hem de oyuncunun güçlü performansı birçok izleyiciyi etkiledi.

Sette yoğun bir süreç geçirmek birçok oyuncu gibi Müjde Uzman’ı da etkiledi. Tükenmişlik sendromuna yakalandığı itirafında bulunan Müjde Uzman için yılların usta ismi Aliye Uzunatağan, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Genç o, iyileşir yenilenince. İnsanın yapısına bağlı bir şey, ben yorulmuyorum. Hayatın içinde yaşıyoruz, her şey olabilir, biz de insanız. Normal yolda çevirdiğiniz insan da aynı şeyleri yaşıyor.”