Ana sayfa Sosyal Medya Setine yetişmek için ölümden dönen Sinem Ünsal’ın Gizli Saklı talihsizliği bu kadar olur!

Setine yetişmek için ölümden dönen Sinem Ünsal’ın Gizli Saklı talihsizliği bu kadar olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakteri ile büyük popülerlik elde etti. Oyuncu, son olarak ise Fox TV ekranında Gizli Saklı isimli dizinin başrolünde yer aldı. Halit Özgür Sarı ile birlikte dizide bir polis karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, sadece 8 bölüm ekranda kalan dizinin düşük reytingler almasının şanssızlığını da yaşadı.

Yönetmen Cem Talu’nun youtube sohbet programına konuk olan Sinem Ünsal kendisi hakkında hayranlarının merak ettiği soruları yanıtladı. Çok sevmesine rağmen çikolatayı nadiren yiyebildiğini ve sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini söyledi. Yıllardır kullandığı parfümünün de çikolata koktuğunu anlatan oyuncu, çok sevdiği şeyleri çok fazla yiyememekten de şikayetçi oldu.

Geçtiğimiz ay bir trafik kazası geçiren oyuncu, tiyatro oyunu sonrasında dönüş yolculuğundayken yaşadığı olayın detaylarının sorulması üzerine şu açıklamayı yaptı:

“Ciddi bir kazaydı ama çok ucuz atlattık. Bir şoför arkadaş, ben ve yapımcımız aynı araçtaydık. Üçümüz de kalıcı hiçbir hasara uğramadık. Şoför arkadaşımız uyumuş ve gecenin bir yarısı Gemlik’te… İzmir turnesinden İstanbul’a dönerken, sete gitmeye çalışırken o uyuduğu için, biz de arkada uyuduğumuz için kimse kimseyi uyaramadı. Şarampolde açtık gözlerimizi. Artık atlattım.”

Setine yetişmek için ölümden dönen Sinem Ünsal'ın Gizli Saklı talihsizliği bu kadar olur! 7

Ünlü oyuncu, düşük reytingler nedeniyle Gizli Saklı isimli dizide sadece 8 bölüm ekranda kalabildi. Halit Özgür Sarı ile başrolü paylaşan Sinem Ünsal, sete yetişmek için trafik kazası atlattığı ve hayranlarının de polisiye komedi rolünde çok beğendiği bu projeden beklediğini bulamayarak ayrılmış oldu.

Üniversitede karşılaştırmalı edebiyat okuduğunu anlatan Sinem Ünsal, bir süre de editör asistanlığı yaptığını söyledi. Üniversite bitince kendi mesleğini yapmaya başladığını ve amacının da para kazanarak oyunculuk eğitimi almak olduğunu söyledi. Ünsal, “6 ay kadar yaptım. Sonra zaten hemen oyunculuğa girdim” dedi.

Daha önce tiyatroda Raif ile Letafet isimli oyunda yer alan Sinem Ünsal, son dönemde ise Aydınlıkevler isimli, Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı ve Demet Akbağ’ın da yıllar sonra sahnelere döndüğü oyun ile sahneye çıkıyor.

Sinem Ünsal, ayrıca seslendirme yaptığı Çin’den Mektup isimli sesiyle yer aldığı bir oyunda da yer aldığını anlattı.

Oyunculuğa dizilerle giriş yapan, ardından tiyatro sahnesine de çıkan Sinem Ünsal, bu meslekte ilk işinin ise 2017 yılında yer aldığı Çoban Yıldızı isimli dizi olduğunu da sözlerine ekledi.