Ana sayfa Sosyal Medya “En popüler dizi çifti” tablosunda dengeler fena değişti! Yalı Çapkını’nın Seyran ve Ferit’ini nerede?

“En popüler dizi çifti” tablosunda dengeler fena değişti! Yalı Çapkını’nın Seyran ve Ferit’ini nerede?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta yeni bölümüyle heyecanla beklenen dizilerin sevilen çiftleri, aynı zamanda sosyal medyada da gündemde düşmüyor! Oyuncuların hayranları, onları ekranda gördükleri karakterlerle birbirlerine yakıştırırken, aralarındaki aşk, romantizm konulu sahneleriyle de sosyal medyada daha çok konuşuluyorlar.

Dizilerin sevilen çiftleri, her hafta sosyal medyada isimlerine açılan etiketlerle birlikte pek çok mesaja konu oluyorlar. Bu mesajlar, paylaşımlar da günün, haftanın öne çıkan çiftlerini ortaya koyuyor. “Sosyal tv’deki en popüler çiftler” başlığı altında oluşturulan tablolar, dizileri takip edenler tarafından da ilgiyle karşılanmakta.

Son iki hafta içinde tablodaki değişiklikler de ayrıca dikkat çekiyor! 28 aralık – 04 Ocak haftasında, bir süredir birinci olan çift Aybike ve Berk var. 2. sırada Doğa ve Fatih, 3. sırada Nana ve Yaman, 4. sırada Seyran ve Ferit ile 5. sırada ise Asiye ve Doruk çiftleri yer almakta.

"En popüler dizi çifti" tablosunda dengeler fena değişti! Yalı Çapkını'nın Seyran ve Ferit'ini nerede? 8

Somera tarafından yapılan 04-11 Ocak tarihleri arasında gelen iletilere bakılarak ortaya çıkan son tablodaki değişim de ayrıca dikkat çekici! Aylarca popülerlik konusunda kimseye yerini kaptırmayan, zirvenin tek ismi olan Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk çifti, yeni dizi çiftlerinin de etkisiyle birlikte düşüşe geçmişti.

5. sıraya kadar gerileyen Asiye ve Doruk, son tabloda 2. sırada. Onları geçen isim ise yine aynı dizinin çifti Aybike ve Berk. Bu ikili, son dönemin en çok konuşulan çifti olarak tahtı kimseye bırakmıyor bir kaç haftadır!

"En popüler dizi çifti" tablosunda dengeler fena değişti! Yalı Çapkını'nın Seyran ve Ferit'ini nerede? 9

Bu arada tabloya bir süredir dahil olan Kızılcık Şerbeti’nin çifti Doğa ve Fatih de sırası değişse de tabloda yer almaya devam ediyorlar. Bu hafta tabloya, bir süredir ilk 5’te yer almayan Kardeşlerim’in Süsen ve Ömer çifti de dahil oldu!

5. sırada ise bir kaç haftadır sürpriz yapan Emanet dizisinin çifti Nana ve Yaman var. Günlük bir dizi olarak ekrana gelen Emanet’in çifti, haftalık dizilerin çiftleri kadar çok konuşulmakta.

Bu arada en popüler çiftler tablosunda bir süredir yer alan Yalı Çapkını dizisinin çifti Seyran ve Fatih, son tabloda yer almıyor! Ekranın en yüksek reytingini alan dizinin çifti, sosyal medyada diğerlerinden daha az ileti ile son yapılan ölçümlerde ilk 5 tablosuna giremedi! Bakalım haftaya sonuç değişecek mi? Bekleyip göreceğiz…