Ana sayfa Dizi Haberleri Sette panik! Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen ismi koronaya mı yakalandı?

Sette panik! Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen ismi koronaya mı yakalandı?

tarafından zk zk

Salı akşamları TRT 1’de yayınlanan ve başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ın paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinin setinde korona paniği yaşandı! Dizinin oyuncularından birinin testinin nefatif çıkması sonrasında tüm oyunculara ve ekibe test yapıldı.

Covid 19 salgını ilk başladığında tüm dizi çekimleri durmuş, uzunca bir süre çekimler yapılamamıştı. Pek çok dizi seti, yeni sezona kadar bir araya gelmezken, yeni sezon başında çekimler başlayınca da tedbirler alınmıştı.

Sürekli oyunculara ve ekibe korona testi yapıldığı, dezenfekte edilen mekanlar, maske kullanımı gibi tedbirlerin titizlikle sürdürüldüğü biliniyor.

Çekimlerin sürdüğü tüm setlerde, tüm yapımcıların özenle aldıkları tedbirlere karşılık ister istemez pek çok setten oyuncu veya çalışanlardan koronaya yakalananlar çıkıyor.

Kimi zaman sete ara veriliyor, kimi zaman da testi negatif çıkanlar karantinaya alınırken, ekipte ve oyuncularda bir sorun yoksa devam ediliyor.

Sette panik! Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen ismi koronaya mı yakalandı? 8

Senaryolar da oyuncuların karantinada olmaları nedeniyle değiştiriliyor. Masumlar Apartmanı setinde de bir korona paniği yaşandı!

İddiaya göre dizide Esat karakterini oynayan Uğur Uzunel’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Hemen set durdurularak tüm oyunculara ve set çalışanlarına test yapıldı.

Başka kimsede koronaya rastlanmaması nedeniyle de sete devam edildiği konuşuluyor. Konuyla ilgili oyuncuların sosyal medyadan bir paylaşımları yok.

Ancak Merve Dizdar’ın, dizide Esat’ı oynayan Uğur Uzunel’lin birlikte bir sahnelerini paylaştığı instagram fotosunu repost ederek çiçek emojisi ile yayınladığı görüldü. Uzunel, fotoğrafı bugün (23 Mart Salı) öğlen saatlerinde paylaştı.

Henüz iddia boyutundaki konuyla ilgili yapımcı firma ya da Uğur Uzunel’den bir açıklama gelmedi.

Sette panik! Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen ismi koronaya mı yakalandı? 9