Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’den şaşırtan manevra! 37. bölüm tanıtımı ortada yok! Mehdi mi öldü?

Doğduğun Ev Kaderindir’den şaşırtan manevra! 37. bölüm tanıtımı ortada yok! Mehdi mi öldü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yarın akşam (24 Mart Salı) 37. bölümü yayınlanacak. Diziyle ilgili bazı iddialar sonrası yeni bölüm merakla bekleniyor. Özellikle İbrahim Çelikkol’un diziden ayrılacağı şeklindeki kulis haberlerinden sonra yeni bölüm için daha da büyük heyecan başladı ama hala ortada fragman yok!

37. bölümde Erkan Petekkaya’nın da Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Sadi karakteri ile Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk olması bekleniyor. Fakat dizinin yayınına neredeyse bir gün var ama yeni bölüm tanıtımı hala yayınlanmadı!

Aslında dikkatli izleyenlerin farkettiği bir durum yaşandı kısa süre önce. Dün itibariyle 37. bölüm tanıtımı dizinin resmi sosyal medya hesabında yayınlandı.

Fakat ne olduğu anlaşılamayan bir şekilde kısa süre içinde yayından kaldırıldı! Bu fragmanı izleyenler, Erkan Petekkaya’nın da tanıtımda yer aldığını gördü.

Bu arada geçtiğimiz bölüm Barış ve Zeynep’in evinin taranmasından sonra herkesin Mehdi’ye yöneldiği bir gelişme yaşanmıştı. Bu olay sonrasında Mehdi’nin başına bir şey mi gelecek? Belalıları tarafından mı öldürülecek? Henüz bu soruların yanıtı yok.

Doğduğun Ev Kaderindir'den şaşırtan manevra! 37. bölüm tanıtımı ortada yok! Mehdi mi öldü? 9

Fakat Sadi karakterinin gelmesiyle birlikte de ortalık biraz karışacak görünüyor! Diziyle ilgili yeni bölümde çok sürpriz gelişmelerin izleyiciyi beklediği aşikar!

İşte bu nedenle dizinin yeni bölüm tanıtımını vererek heyecanı kaçırmak istememiş de olabilir kanal veya yapımcı firma. OGM Pictures imzalı ve başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün yer aldığı dizinin yeni bölümü için heyecan dorukta!

Doğduğun Ev Kaderindir'den şaşırtan manevra! 37. bölüm tanıtımı ortada yok! Mehdi mi öldü? 10

Bakalım bilinçli olarak yapılan bir taktik mi bu? Gün içinde bir fragman gelir mi bilinmez. Bir haftadır tanıtım yayınlanmamış olması, sürprizin son anlara saklanmak istendiği izlenimini de veriyor…

Bu arada dizinin tanıtımını göremesek de Demet Özdemir’in setten yaptığı bir paylaşım ile İbrahim Çelikkol ve Erkan Petekkaya’nın setteki bir fotoları da sosyal medyaya düştü.

Doğduğun Ev Kaderindir'den şaşırtan manevra! 37. bölüm tanıtımı ortada yok! Mehdi mi öldü? 11