Ana sayfa Sosyal Medya Setteki enerji sosyal medyaya taştı! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un sevgi dolu paylaşımı

Setteki enerji sosyal medyaya taştı! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un sevgi dolu paylaşımı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde oyuncuların birbirleriyle yakın ilişkileri, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlara da yansıyor. Setin neşesi ve enerjisini katlayan kişinin Demet Özdemir olduğu da bu paylaşımlarda ortaya çıkmakta.

Başrolde İbrahim Çelikkol ile birlikte rol alan Demet Özdemir, mütevazi kişiliği, samimi ve içten tavırlarıyla çok seviliyor. Sette muzip tavırları, esprili halleriyle yaptıkları paylaşımlar da ilgi görüyor.

Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, işindeki disiplinle ve başarılı oyunculuğu ile izleyenlerin beğendiği bir isim.

Aynı zamanda genç kuşağın da ilgiyle takip ettiği bir oyuncu. Yaptığı, söylediği, giydiği her şeyi sosyal medyada paylaşan, konuşan, yorumlayan binlerce, milyonlarca genç var.

Instagram’da pek çok paylaşım yapan Demet Özdemir, dizisinin setinden de keyifli anları paylaşıyor. Başrolde birlikte oynadığı İbrahim Çelikkol ile de abi kardeş gibi birbirlerine yakınlar.

Bu yakınlıklarını da zaman zaman instagram paylaşımlarında gösteriyorlar. Demet Özdemir, son olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı. Önce Çelikkol’un yaptığı paylaşımı repost etti ve ‘Canım ibom’ notunu düştü…

 

Setteki enerji sosyal medyaya taştı! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un sevgi dolu paylaşımı 9

Dizinin sevilen bir diğer ismi Sultan’ı oynayan Hülya Duyar ile de aşağıdaki pozunu paylaştı oyuncu. Sultan’ın kızını oynayan Naz Göktan ile samimiyeti de paylaşımlarından biliniyor.

Setteki enerji sosyal medyaya taştı! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un sevgi dolu paylaşımı 10

Demet Özdemir, dizinin kadınlarının yer aldığı bir çizimi de instagram sayfasından paylaştı…

Setteki enerji sosyal medyaya taştı! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un sevgi dolu paylaşımı 11