Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Dilara, geldi Cemre!! Doğduğun Ev Kaderindir’in Kibrit’i Helin Kandemir, yeni bir dizide ortaya çıktı!

Gitti Dilara, geldi Cemre!! Doğduğun Ev Kaderindir’in Kibrit’i Helin Kandemir, yeni bir dizide ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin en başından beri dizide olan genç oyuncu Helin Kandemir’in diziden ayrıldığı bir başka dizinin kadrosunun açıklanmasıyla ortaya çıktı. Kibrit lakabıyla dizide Dilara’yı oynayan başarılı oyuncu, bu kez Star TV’nin bir başka dizisiyle ekranlara gelecek.

Helin Kandemir, genç yaşına karşın rol aldığı yapımlarla ön plana çıkmayı başaran bir isim. 2004 doğumlu ve 16 yaşında olan oyuncu, aynı zamanda ödüllü bir isim.

İlk olarak 2017 yılında yayınlanan İsimsizler dizisinde rol alan Helin Kandemir, daha sonra Bir Litre Gözyaşı ve Hakan: Muhafız dizilerinde de oynadı.

Aynı zamanda Azizler ve Kız Kardeşler filmlerinde de rol aldı. 2019 yılında Emin Alper’in yönetmenliğini yaptığı Kız Kardeşler filmi ile İstanbul Film Festivali’nde diğer başrol oyuncuları Cemre Ebüzziya ve Ece Yüksel ile ‘Enn İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne de layık görüldü.

Gitti Dilara, geldi Cemre!! Doğduğun Ev Kaderindir'in Kibrit'i Helin Kandemir, yeni bir dizide ortaya çıktı! 9

Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde, İbrahim Çelikkol’un oynadığı Mehdi’nin sahip çıktığı ve daha sonra Demet Özdemir’in oynadığı Zeynep ile koruyucu ailesi oldukları Kibrit lakaplı Dilara’ya hayat verdi.

Son haftalarda dizide çok az görünmeye başlamıştı. En son bölümde ise sadece adı geçti. Ancak Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev’in kadrosu açıklanınca, böylece Doğduğun Ev Kaderindir’den ayrıldığı da ortaya çıkmış oldu.

Kandemir, dizide birlikte rol alacağı Nur Fettahoğlu ile ilk pozunu da verdi ve instagram sayfasından paylaştı.

Gitti Dilara, geldi Cemre!! Doğduğun Ev Kaderindir'in Kibrit'i Helin Kandemir, yeni bir dizide ortaya çıktı! 10

O3 Medya imzalı dizinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu yer alıyor. Ayrıca Can Nergis ve Tuvana Türkay da kadroya dahil oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabında verdiği bilgiye göre diziye Çetin rolüyle Bülent Gültekin, Mert rolüyle Nejat Uygur, İnci rolüyle Tuğçe Aykut ve Melisa rolüyle Bulut Eker de katıldı.

Gitti Dilara, geldi Cemre!! Doğduğun Ev Kaderindir'in Kibrit'i Helin Kandemir, yeni bir dizide ortaya çıktı! 11

Helin Kandemir ise Cemre karakterine hayat verecek. Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yapacağı dizinin okuma provalarının da başladığı öğrenildi. Dizinin Nisan ayında ekranda olması bekleniyor.