Ana sayfa Sosyal Medya Dizi bitti, dostluk devam! Uğur Güneş’in pozuna, Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusundan güldüren yorum!

Dizi bitti, dostluk devam! Uğur Güneş’in pozuna, Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusundan güldüren yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Uğur Güneş, bir süre önce atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmıştı. Dizide Yılmaz karakterini canlandıran oyuncunun, kendi isteğiyle diziden ayrıldığı gündeme gelmişti. Karakterin ölmesiyle diziye veda eden Uğur Güneş, Adana’dan İstanbul’a döndü.

Henüz diziden ayrılmadan, bir başka dizi ile de anılmaya başlamıştı. Uğur Güneş’in Fox TV için çekilecek olan Kanunsuz Topraklar isimli bir dizide oynayacağı biliniyor.

Güneş, şu sıralar yeni rolüne hazırlanıyor. Dizide Davut isimli bir maden işçisini oynayacak. 1939 yılında geçen hikayede, maden şirketinin sahibinin kızını aşık olan bir adamı canlandıracak.

Zonguldak’ta yaşanan hikaye için İstanbul’da döneme uygun bir plato hazırlığı yapılıyor. Faruk Teber’in yönetmenliğini üstleneceği ve Gold Film’in yapımcılığını yapacağı dizinin çalışmaları sürüyor.

Bu arada Uğur Güneş de bol bol vücut geliştiriyor, spor yapıyor. Oynadığı role uygun kondisyonunu güçlü tutmak için çaba harcıyor.

Sosyal medyadan da zaman zaman kaslı halini yayınlıyor oyuncu. Son yaptığı bir paylaşıma gelen bir yorum ise dikkat çekti.

Dizi bitti, dostluk devam! Uğur Güneş'in pozuna, Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusundan güldüren yorum! 8

Güneş’in aşağıdaki paylaşımına yorum yapanlardan birisi de Bir Zamanlar Çukurova dizisinde eşi Müjgan’ı oynayan Melike İpek Yalova’ydı.

Yalova, Güneş’in aşağıdaki paylaşımına “Aaa adeta Uğurtos. Sevim koş kaçırıyorsun” notunu düştü. Böylece iki oyuncunun dizi bitse de dostluklarının devam ettiği üstelik hayli samimi oldukları da üslubundan anlaşıldı…

Dizi bitti, dostluk devam! Uğur Güneş'in pozuna, Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusundan güldüren yorum! 9