Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci ile Ekin Koç, sosyal medyada stalklama konusunda bir ders verdi

Sevda Erginci ile Ekin Koç, sosyal medyada stalklama konusunda bir ders verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin en sevilen çiftlerinden birisi de Ekin Koç ile Sevda Erginci’nin canlandırdıkları Ahmet Sencer ile Turna… Bu iki karakterin uyumu izleyicilerin bir hayli hoşuna gitti. Oyuncuların enerjilerinin yüksek olması ve birbirleri ile de iyi bir iletişimlerinin bulunması başarılı olmalarının da faktörlerinden birisiydi.

İki ünlü isim Onedio’nun programına konuk oldu ve hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Dizide birlikte rol alacaklarını öğrendikleri zaman gizliden gizliye birbirleri hakkında araştırma yaptılar mı? Günümüzde bu duruma stalklamak deniliyor…

“Partner olacağınızı öğrendiğinizde birbirinizi stalkladınız mı?” şeklindeki soruya ikilinin verdikleri yanıtlar, bu konuyu saklamaya çalışan birçok ünlü isim için de ders niteliğindeydi…

Ekin Koç, “Ben stalkladım” diyerek itirafta bulundu. Sevda Erginci, “Tabii ki stalkladım” diyerek bu duruma neden insanların şaşırdığını anlayamadığını ifade etti.

“Stalklamak ayıp bir şey değil” diyen Ekin Koç’a Sevda Erginci de onayladı ve aynı fikre katıldığını ifade etti.

Erginci, “Ben herkesi stalklıyorum yani” diyerek bunun hayatındaki normal davranışlardan birisi olduğunu belirtti.

Ekin Koç ise sosyal medyanın bunun üzerine kurulu olduğunu hatırlatarak, garipsenecek bir durum olmadığının altını çizdi.