Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci’nin boy meselesi yeni dizisinde de sorun olacak!

Sevda Erginci’nin boy meselesi yeni dizisinde de sorun olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci’nin heyecanla beklenen Civan Mert olarak ismi duyulan ama sonradan Seni Kalbime Sakladım olarak değiştirilen yeni dizisinde yeni gelişmeler var. 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2012 yılından bu yana etkili oyunculuk performansıyla öne çıkan isimler arasında bulunuyor.

Karagül dizisindeki Ayşe karakteri ile göz dolduran oyuncu, Yasak Elma dizisindeki Zeynep karakteriyle de akıllardan çıkmıyor. Son dönemde birbirinden farklı dizilerde izlediğimiz oyuncu, Elkızı ile bu sezon Fox TV ekranında yer almıştı.

Sevda Erginci, yapımcıların kendisi için özellikle uzun boylu partnerler seçmesi noktasında sorunlar yaşamıştı ve bu durumun devam edeceği de anlaşılıyor… 1.59 metre boyundaki Sevda Erginci’nin boy meselesi Yasak Elma dizisinde 1.95 metre boyundaki Onur Tuna ile partner olmasıyla başladı.

Sevda Erginci'nin boy meselesi yeni dizisinde de sorun olacak! 9

Bu süreçte ekrana yansıyan boy farkının bariz şekilde fazla olması sosyal medyada tartışmalara yol açmış ve ünlü oyuncu bu nedenle de sürekli gündem olmuştu…

Bu sezon Elkızı dizisinde partner olduğu İsmail Ege Şaşmaz’ın 1.83 metre olan boyu daha makul ve daha iyi bir görüntü ortaya çıkardı.

Sevda Erginci'nin boy meselesi yeni dizisinde de sorun olacak! 10

Ancak Sevda Erginci yine sezonda izleyici karşısına çıkacağı Seni Kalbime Sakladım dizisinde yine uzun boylu bir partner ile birlikte yer alacak.

En son Hayaller ve Hayatlar dizisinde izlediğimiz Ekin Mert Daymaz, yeni sezonda yeni dizinin erkek başrolü olacak.

Sevda Erginci'nin boy meselesi yeni dizisinde de sorun olacak! 11

Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz ikilisi de yine boy meselesiyle sosyal medyada çok konuşulacaktır. 1.93 metre boyundaki Ekin Mert Daymaz, 1990 yılında dünyaya geldi ve 2014 yılından bu yana da birbirinden farklı karakterlerle geniş bir hayran kitlesi elde etmeyi başardı.

Yasak Elma dizisinde olduğu gibi Sevda Erginci’yi yine Zeynep karakterinde izleyeceğiz. Oyuncu zengin bir kadını canlandıracak ve TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin de Ağustos ayı içinde başlaması bekleniyor.

Gökçe Akyıldız ile Elçin Afacan’ın da kadrosuna dahil olduğu dizinin hazırlıkları devam ediyor ve yakında ekibin sete çıkması bekleniyor.