Ana sayfa Dizi Haberleri Seversin dizisi bitti ama İlayda Alişan hayranları üzülmeyin atv’de bomba gibi bir diziyle dönüyor!

Seversin dizisi bitti ama İlayda Alişan hayranları üzülmeyin atv’de bomba gibi bir diziyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran ayında başladığı zaman çok beğenilen Seversin isimli romantik komedi dizisi, Kanal D ekranında 20. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. İlayda Alişan, ilk kez dram dizileri dışında farklı ve kendisine de yeni bir pencere açan bir rolde yer aldı.

Romantik komedi dizisi deneyiminden çok memnun kaldığını da röportajlarında ifade eden oyuncu, çok eskiden tanıştığı Burak Yörük ile de başarılı bir partnerlik süreci geçirdi. İlayda Alişan, romantik komedi dizisiyle hayranları tarafından da çok beğenildi ve farklı bir rolde yer aldığı için de izleyenler için yeni bir deneyim yaşandı.

Seversin dizisinin ardından yeni bir anlaşma yapan ve tekrar setlere çıkmaya hazırlanan İlayda Alişan, hazırlıklara başladığını söyledi. Oyuncu, “Yeni işim başlıyor şimdi. Onun hazırlık çalışmasındayız. Hatta bugün okuma provam vardı, oradan çıktım” diye konuştu.

Oyuncu, yeni projesinin de çok güzel bir iş olacağını ifade ederken, yakında atv ekranında yeni bir televizyon dizisiyle hayranlarının karşısında olacağının müjdesini verdi.

Destan dizisinin ekibi ile Ateş Kuşları isimli yeni diziyi hazırlayan Bozdağ Film’in büyük önem verdiği projenin ön hazırlıkları devam ediyor.

İlayda Alişan’ın açıklamasıyla ekibin bir araya gelerek okuma provalarına başladığı da ortaya çıktı. Oyuncu, “Bir dram, insanları ağlatacağımız bir proje olacak” diye konuştu.

Yer aldığı her projenin kendisi için farklı ve özel olduğundan bahseden oyuncu, güzel olacağına inanmadığı hiçbir işin içinde de yer almamaya çalıştığına değindi. İlayda Alişan, “Hepsi özel işlerdi, kariyerim için de iyi bir basamak oldu. Zaten özenle seçmeye çalışıyorum” dedi.

Doğru senaryonun önemli olduğunu, kendisinin de hayalinde ters köşe roller bulunduğunu belirten oyuncu, bu tür projelerin ise kolay kolay kimsenin bir oyuncunun karşısına çıkmadığını da anlattı.

Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdoğan gibi iki önemli senaristin hikayesini yazdığı Ateş Kuşları dizisinde İlayda Alişan dışında; Efekan Can, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimler de bulunuyor.

Dizi ekibinin ön hazırlıkları da tamamlanma aşamasına geldi. Ekibin iki hafta içinde çekimlere başlaması bekleniyor. atv’de heyecanla beklenen Ateş Kuşları dizisi, Bozdağ Film’in de etkili projelerinden birisi olacak gibi gözüküyor.