Ana sayfa Dizi Haberleri Seversin dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Seversin dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” 1 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi. Seversin dizisinin ilk bölüm reytingleri de izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Yaz dönemi olması ve havaların ısınması ile birlikte birçok izleyici ekranda kalmak istemiyor. Bu nedenle de yaz projelerinde reytingler çok yüksek olmuyor. Bazen ise çok iddialı diziler çok iyi reytingler alabiliyor.

Seversin dizisinin ilk bölüm reytingleri ise ortalamanın biraz altında gerçekleşti. Dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında altıncı olurken, AB’de ise beşincilik elde edildi. Ancak bu reytinglerin yaz dönemi için çok da kötü olmadığını ama gelecek haftalarda bir yükseliş sergilenmesinin de mümkün olduğunu söylemek gerekiyor.

İlayda Alişan’ın Asya, Burak Yörük’ün de oyuncu Tolga Tuna karakterine hayat verdiği, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturduğu dizi yayınlanan ilk bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazandı.

Eğlenceli hikayesi ve düşmeyen temposu ile yaz ekranına iddialı bir giriş yapan Seversin, sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Bölüm boyunca çok konuşulanlar arasında yer alan dizi kullanıcılardan olumlu yorumlar aldı.

Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Seversin yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de…