Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü transparan dekolteli kıyafeti ile adeta meydan okudu!

Hazar Ergüçlü transparan dekolteli kıyafeti ile adeta meydan okudu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elle Awards 2022 buluşmasında kadın oyuncular şıklık yarışı içindeydi ve dekolteli kıyafetlerle de ilgiyi üzerlerine çektiler. Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü oldu…

Siyah renkli transparan ve dekolteli bir elbise tercihinde bulunan Hazar Ergüçlü, son dönemde kadınlara yönelik yapılan kıyafet eleştirilerine de bir yanıt vermek istediğini anlattı. Bu kıyafetin de önemli bir anlamı vardı.

Türkiye’de bazı şehirlerde kadın şarkıcıların kıyafetleri nedeniyle konserlerine getirilen yasaklar büyük tepki çekmişti. Hazar Ergüçlü de bu konuya Elle Awards ödüllerinde dekolteli bir kıyafet tercihi yaparak dikkat çekti.

Cesur kıyafeti ile göz doldururken açıklamasıyla da adeta meydan okudu. “Fazla söze gerek yok. İstediğim yerde, istediğim gibi giyineceğim. Buna bakmak istemeyen bakmasın. Çok basit yani. Bütün kadınlar da, herkes bu ülkede özgür. Burası özgür bir ülke. İstediğimiz gibi giyiniriz, istediğimizi söyleriz, istediğimizi yaparız.”

Hazar Ergüçlü, yapımcılığa adım attığı bilgisini tam olarak doğrulamazken oyunculukta kendisini iyi ifade ettiğini anlattı.

Hazar Ergüçlü, “Oyunculuğun içinde kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. İnsan olarak iyi hissediyorum bu mesleği yaparken. Daha sıkılmadım” açıklamasında bulundu.

Gelecek sezon için çalışmayı istediğini ama şartların kendisini korkuttuğunu anlatan oyuncu, özellikle televizyon dizilerinin 120 dakikanın üzerine çıkan bölüm sürelerine gönderme yapmış oldu.

Hazar Ergüçlü, “Süreler tabii ki korkutuyor. Şartlar da değişiyor. Heyecanlandıran projeyi seçmeye çalışıyorum. Öyle bir şeye denk gelirsem olacak” diyerek iyi bir proje beklediğini anlattı.