Ana sayfa Sosyal Medya Fatma Toptaş’tan yıllar sonra gelen Recep İvedik itirafı!..

Fatma Toptaş’tan yıllar sonra gelen Recep İvedik itirafı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın büyük gişeler elde ettiği Recep İvedik serisinin ilk filminde ‘Sibel’ karakteriyle rol alan oyuncu Fatma Toptaş’tan, çok ses getiren seri ile ilgili bir itiraf geldi.

Bir süredir setlerden uzak olan oyuncu Fatma Toptaş, 2008 yılında rol aldığı Recep İvedik filmiyle ilgili yaptığı “Bu kadar büyük bir başarı beklemiyordum. 7-8 milyon izlenme… İnsanların ilgisi beni şaşırtmıştı” açıklamasıyla gündem oldu.

Uzun zamandır bir projede görünmeyen oyuncu yeni iş görüşmelerinin olduğunu belirterek ekranlara geri döneceğinin de müjdesini verdi.

Öte yandan ünlü komedyen Şahan Gökbakar geçtiğimiz günlerde hayranlarına Recep İvedik serisinin 7. filmini çekeceğini sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurmuştu.

Fatma Toptaş'tan yıllar sonra gelen Recep İvedik itirafı!.. 7

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Recep İvedik serisinin yeni filminin senaryosunu yazmaya başladığını duyurdu. Film, serinin 7. filmi olacak. İlk 5 filme gösterilen ilginin ardından Şahan Gökbakar, serinin 6. filmini 2019 yılının Kasım ayında hayranlarıyla buluşturmuştu.

Son filmin üzerinden 2.5 yıl geçti ve Şahan Gökbakar, Recep İvedik serinin 7. filminin senaryosunu yazmaya başladı. Tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri sıralamasında ilk sırada 7 milyon 434 bin izleyiciyle ‘Recep İvedik 5’, ikinci sırasında 7 milyon 369 bin izleyiciyle ‘Recep İvedik 4’ yer alıyor.

Serinin en az izlenen filmi ‘Recep İvedik 3’ ise 3 milyon 326 bin izleyiciyle 29. sırada yer alıyor. 2008 yılında vizyona giren ilk ‘Recep İvedik’ filmi ile başlayan komedi serisinin son filmi ‘Recep İvedik 6’, 2019 yılında vizyona girdi.