Ana sayfa Sosyal Medya Sevgilileriyle gündemden düşmeyen Biran Damla Yılmaz, gönlünü bir basketbol yıldızına kaptırdı!

Sevgilileriyle gündemden düşmeyen Biran Damla Yılmaz, gönlünü bir basketbol yıldızına kaptırdı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve 5. Sezonuyla ekrana gelen Yasak Elma dizisine yeni sezonda “Kumru” karakteriyle katılan oyuncu Biran Damla Yılmaz dizide aşk hayatında sürekli hüsrana uğrayan fettan bir karaktere hayat veriyor.

Özel hayatıyla ve sevgilileriyle magazin dünyasının gündeminden düşmeyen genç oyuncu geçtiğimiz aylarda Aslı Bekiroğlu’yla ilişkisi bitiren müzisyen ve aranjör Çağrı Telkıvıran ile mutluluk pozları vermişti. Biran Damla Yılmaz’ın bu ilişkisi kısa sürdü, ikili sessiz sedasız ayrıldı.

İş hayatının ardından aşk hayatında da mutlu bir dönem yaşayan güzel oyuncu tıpkı dizideki çok sevdiği rol arkadaşı Eda Ece gibi gönlünü bir basketbolcuya kaptırdı. Biran Damla Yılmaz, TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine Darüşşafaka Basketbol Takımı’nda forma giyen Doğuş Özdemiroğlu’yla sevgili oldu.

Sevgilileriyle gündemden düşmeyen Biran Damla Yılmaz, gönlünü bir basketbol yıldızına kaptırdı! 7

Konuyla ilgili Birsen Altıntaş’a telefonda bilgi veren Biran Damla Yılmaz, “Evet, Doğuş ile beraberim ve çok mutluyum” açıklamasını yaptı. Böylece rol arkadaşı Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in dışında, Ebru Şahin-Cedi Osman, İrem Sak-Furkan Korkmaz, İlayda Akdoğan-Roham Kabir gibi bir oyuncu ve basketbolcu çiftler kervanına Biran Damla Yılmaz-Doğuş Özdemiroğlu çifti de katılmış oldu.

1996 doğumlu Doğuş Özdemiroğlu, Basketbol Süper Ligi takımlarından Darüşşafaka’da forma giyiyor. 1.91 metre boyundaki oyuncu şutör gard pozisyonunda görev alıyor.