Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevmek Zamanı dizisiyle ilgili görüntüler güzel ama bir şey eksik!

Sevmek Zamanı dizisiyle ilgili görüntüler güzel ama bir şey eksik!

tarafından ker_def

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu-İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği, atv ekranında yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanan ‘Sevmek Zamanı’ dizisinden yeni bir tanıtım yayınlandı. Diziyle ilgili görüntülere bakıldığı zaman bir aşk hikayesinin gelmekte olduğu anlaşılıyor. Ancak dizinin hikayesiyle ilgili detay olmaması ise şaşırtıcı oldu.

Başrol oyuncuları İlhan Şen ve Deniz Işın’ın rol aldığı ilk tanıtımıyla büyük ilgi gören ve şimdiden yaz ekranının en çok beklenen projesi haline gelen ‘Sevmek Zamanı’, ikinci tanıtımı ile de sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı. Birçok izleyici ise hikayenin de ana hatlarıyla belirtilmesinin yararlı olacağını düşünüyor.

Firuze ve Kaan’ın çok konuşulacak aşk hikayesini anlatacak dizinin oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Deniz Işın, Toprakcan Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın üstlenirken, genel hikayeyi Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın, senaryoyu Nalan Merter Savaş kaleme aldı. Dizinin müziklerinde ise Cem Öget imzası var.

‘Sevmek Zamanı’ yakında atv’de başlıyor.